Superliga Romaniei Sondaj DC Sport. Cine câştigă titlul în Liga 1. Egalitate perfectă pentru primul loc

Data publicării:
Foto cu rol ilustrativ: Pexels
EXCLUSIV
Foto cu rol ilustrativ: Pexels

FCSB este liderul la zi al Ligii 1, înainte de etapa a doua din playoff. DC Sport a lansat un sondaj pe site, iar cititorii au ales. Iată cine cred ei că va câştiga titlul. 



42,3% dintre cititorii care au votat în sondajul DC Sport au spus că FCSB va lua titlul în Liga 1 în acest sezon. Iar realitatea din clasament le dă dreptate. FCSB are 35 de puncte, cu şapte mai multe decât echipa de pe locul secund, Universitatea Craiova, şi cea de pe locul al treilea, FC Rapid. 

Sondajul arată, însă, ceva interesant. Acelaşi procent în votul cititorilor, 42,3%, l-a obţinut şi FC Rapid în lupta pentru titlu. De altfel, FC Rapid a fost echipa care a relansat lupta la titlu, după ce în ultima etapă din sezonul regulat a învins FCSB cu 4-0 pe Arena Naţională. Problemele cu galeria, însă, au adus o înfrângere Rapidului în prima etapă din playoff, contra Farului, scor 1-2. După ce Liviu Ungurean, liderul galeriei, a fost reţinut, peluza giuleşteană a protestat la meciul cu Farul şi nu a susţinut echipa. 

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a fost nemulţumit de atitudinea suporterilor la meciul cu Farul. 

"Jucătorii s-au descurcat bine în timpul antrenamentelor, nu pot să zic nimic, dar această atmosferă, cu tribunele lângă echipă, dar cu peluza care nu cânta deloc... Ce vină are echipa noastră să nu cânte deloc peluza? Ce vină avem noi? Normal că înțelegem protestul, dar astăzi puteau să arate cu adevărat că sunt lângă echipă. Știm că este un moment dificil pentru un om din tribună și pentru președintele nostru, dar este un meci de fotbal. Dacă ar fi cântat, ne-ar fi dat un sprijin important. Apoi au început să fluiere și nu am înțeles asta, sincer. Și repet, noi nu avem nicio vină. Da, avem pentru că am pierdut meciul, dar sincer atmosfera...", a declarat Bergodi la DigiSport.

CFR Cluj este a treia echipă în clasamentul fanilor, la mare distanţă de primele două. Doar 5,6% dintre cititori cred că echipa antrenată de Adrian Mutu poate câştiga titlul în acest sezon. CFR Cluj nu a început deloc bine playoff-ul, fiind învinsă cu 2-1 acasă, de Universitatea Craiova. 

Etapa a doua din playoff pune faţă în faţă CFR Cluj cu Sepsi Sf. Gheorghe, Universitatea Craiova cu Rapid şi FCSB cu Farul Constanţa. O victorie a constănţenilor acasă, contra liderului, ar putea face şi mai spectaculos restul campionatului, lupta fiind extrem de strânsă. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?