Superliga Romaniei Sorin Cârţu îl ironizează pe Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB. "Îi spunem Becalambous"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

FCSB este liderul detaşat al Ligii 1 şi, cel mai probabil, va fi campioană în acest sezon, însă asta nu înseamnă că Elias Charalambous, antrenorul roş-albaştrilor, scapă de ironii. Sorin Cârţu este ultimul care i-a atribuit cipriotului o poreclă. 



FCSB are 44 de puncte până acum şi a câştigat toate cele patru meciuri disputate în playoff. Diferenţa faţă de locul 2, ocupat de CFR Cluj, este de 13 puncte, în timp ce Rapid, echipa care la startul playoff-ului era la 4 puncte distanţă, este acum de 16 puncte. 

În ciuda acestor rezultate, însă, antrenorul cipriot al FCSB-ului, Elias Charalambous, nu scapă de ironii. Sorin Cârţu, fostul preşedinte al celor de la Universitatea Craiova, i-a atribuit acestuia o poreclă ce face trimitere la implicarea patronului Gigi Becali la echipă. 

Întrebat dacă este o lovitură pentru breasla antrenorilor din România că FCSB devine campioană în acest sezon cu un avans foarte mare faţă de celelalte urmăritoare, Sorin Cârţu a spus că "îi bate Becalambous. Becalambous, aşa îi spunem acum. E o combinaţie. Este o lovitură, eu zic că da. Mai ales că e recunoscut acest lucru. Gigi nu face un secret din faptul ăsta, şi nici antrenorul pus acolo nu dezminte. Nu spune că nu ar fi adevărat că el face schimbări, tactica, etc. Antrenamentele nu le face el, le face banca tehnică, staff-ul, dar este o lovitură, de ce să nu spun? Să vedeţi câte comentarii se vor face, şi cât va comenta şi el în sensul ăsta. E deja câştigat campionatul". 

Nu e prima dată când Elias Charalambous este ţinta ironiilor şi a criticilor pentru că îi permite lui Gigi Becali să se implice în alcătuirea echipei la FCSB. Jurnalistul Vali Moraru a spus despre antrenorul cipriot că "are creier zero". 

"Păi nu e Charalambous antrenor. Că îl întreb ceva la flash interviu şi nu e în stare să spună nimic. Decât că mulţumeşte suporterilor, că e cutare accidentat, etc.  Când toate deciziile importante sunt luate de altcineva, nu e meritul acelei persoanei?  E foarte greu să n-ai creier, să ai creier zero, şi să execuţi doar. Tu să nu gândeşti nimic de fapt", a spus acesta. 

CITEŞTE ŞI Jurnalistul Vali Moraru, derapaj grav la adresa lui Elias Charalambous şi Mihai Pintilii. "E foarte greu să ai creier zero, doar execuţi". MM Stoica anunţă că "vom acţiona"

Gigi Becali i-a luat apărarea cipriotului la finalul lunii ianuarie, după declaraţiile lui Vali Moraru. 

"E urât să spui aşa ceva. Şi atunci Charalambous mi-a spus că dacă are zero creier, nu mai dă declaraţii. Aşa că atunci când vine să i se ia declaraţii, el să spună că nu se poate concentra, că are creier zero, deci nu mai dă. 

Decebal Rădulescu a spus că se prostituează şi că nu mai vrea să audă de Becali. Nu eşti obligat să auzi. Nu e normal să spui aşa ceva. Asta deja e prea urât. Ca să spui că un om are creier zero... de unde ştie el, l-a măsurat? Cum să aibă creier zero un antrenor care are 11 puncte faţă de a doua clasată? Ăla cu creier zero, antrenorul ăla, la anul pe vremea asta, o să îl vedeţi cu 2 milioane de euro salariu la arabi. Ăla cu creierul zero! Ţineţi minte discuţia asta. El va lua campionatul, va califica echipa în Liga Campionilor, şi o să vină arabii cu 2-3 milioane. Şi Pintilii, ăla care se prostituează, va fi cel mai curat din Europa", a declarat Gigi Becali la Liga Digisport. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel