Liga Campionilor Spectacol total în Liga Campionilor. Goluri senzaţionale, răsturnări de rezultat. Real - City şi Arsenal - Bayern, rezultate finale

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Real Madrid vs Manchester City şi Arsenal - Bayern Munchen au fost duelurile serii în Liga Campionilor. Iar meciurile nu au dezamăgit. 



Real - City, meciul golurilor de pus în ramă 

Manchester City a deschis scorul rapid, încă din minutul 2, prin Bernardo Silva, care l-a surprins pe Lunin cu un şut din lovitură liberă. Real Madrid a egalat rapid, după ce Ruben Dias a marcat în propria poartă. Rodrygo Goes a dus scorul la 2-1 pentru madrileni, după un contraatac rapid, iar Real a intrat la pauză în avantaj.

După reluarea meciului, tot Real a fost mai periculoasă, iar Vinicius a ratat o ocazie din poziţie foarte bună. Phil Foden a fost, însă, cel care a marcat, cu un şut de senzaţie. L-a imitat câteva minute mai târziu Gvardiol, care a trimis o rachetă de la marginea careului direct în vinclul porţii lui Andriy Lunin, iar City prelua conducerea. 

Real Madrid a reuşit, însă, din nou să egaleze, prin Fede Valverde, care a prins un voleu spectaculos de la marginea careului, după o centrare a lui Vinicius jr. 

Rezultatul final a fost 3-3. 

Arsenal - Bayern, meci spectaculos la Londra 

Tunarii au deschis scorul prin Bukayo Saka încă din minutul 11, însă până la pauză Bayern Munchen a reuşit să întoarcă scorul. Primul care a marcat pentru bavarezi a fost Serge Gnabry, după o pasă primită de la Goretzka. 

Harry Kane a înscris pentru 2-1, din penalty, şi a ajuns la 15 goluri în 20 de meciuri contra lui Arsenal în carieră. 

Elevii lui Mikel Arteta nu au renunţat, însă, iar în minutul 76, Leandro Trossard a reuşit să egaleze. 

Acesta a fost şi rezultatul final, 2-2. 

Calificarea pentru ambele echipe în semifinale se va decide la meciul retur. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel