Tenis „Sper s-o vedem pe Sorana de la Doha!” Sorana Cîrstea nu vrea să mai joace împotriva lui Stephens

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Sorana Cîrstea este cel mai bine clasată jucătoare de tenis din țara noastră la momentul actual și debutează astăzi, 22 martie, la turneul de la Miami. Aceasta urmărește să își ia revanșa în fața lui Sloane Stephens, după ce s-a întâlnit cu americanca de trei ori în ultimele patru competiții.



„Aș vrea să mai încerc și alte adversare”

Sorana Cîrstea (24 WTA) s-a pronunțat înaintea duelului cu Sloane Stephens (41 WTA), declarând că parcursul său la turneul de la Indian Wells a fost scurt și că este bucuroasă să înceapă competiția din Florida: „Sunt bucuroasă să încep în sfârșit competiția. La Indian Wells am terminat destul de devreme turneul și am avut aproape două săptămâni de antrenament.

„Sori” speră să își găsească ritmul împotriva americancei în partida din această seară, cu toate că și-ar fi dorit mult să întâlnească o altă jucătoare, dată fiind frecvența meciurilor dintre cele două, în ultima vreme: „Sper să-mi găsesc jocul, să lupt și să câștig meciul [..] Chiar glumeam că aș vrea să mai încerc și alte adversare.”, a declarat amuzată aceasta, pentru DigiSport.

Cîrstea speră să joace ca la Doha și nu ca la Indian Wells

Campioana de Mare Șlem și Sorana Cîrstea se vor duela pentru a cincea oară (scor 2-2 la meciuri directe), două dintre partidele disputate având loc în acest an. Sorana este desemnată cap de serie numărul 19 în competiția din Florida. Ea s-a impus în prima fază a competiției la Doha, în minimum de seturi, scor 6-2 6-3, iar Stephens și-a luat revanșa la precedentul turneu, de la Indian Wells, tot în minimum de seturi, cu 6-0 7-5.

Referindu-se la nivelul de joc arătat în ultimele săptămâni și totodată la rezultatele disputelor dintre aceasta și Sloane, Sorana a afirmat, zâmbind: „Sper s-o vedem pe Sorana de la Doha!”

Sorana Cîrstea a rămas singura tenismenă din țara noastră care mai joacă la turneul de la Miami, după ce Simona Halep, Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au fost învinse în primul tur al competiției. Cel mai bine clasată jucătoare din România la momentul actual începe competiția americană direct în al doilea tur, întrucât se bucură de statutul de favorită.

La antrenamentele dinaintea meciului, Sori a fost acompaniată de un posibil nou antrenor, după ce a încheiat colaborarea cu Thomas Johansson.

Anul trecut, Sorana Cîrstea ajungea până în semifinalele turneului de la Miami, cea mai bună performanță a sa la această competiție. Adversara sa de astăzi, Sloane Stephens, a reușit să cucerească titlul „de acasă”, din Florida.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?