Jocurile Olimpice Sportiv calificat la Jocurile Olimpice, declarat decedat. Tânărul avea doar 18 ani

Data publicării:
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Tânărul sportiv de doar 18 ani nu a mai putut fi salvat, după ce se presupune că și-ar fi pierdut cunoștința în timp ce făcea scufundări libere dintr-o barcă.Jackson James Rice, găsit decedat

Kitesurferul Jackson James Rice, cunoscut mai bine sub numele de JJ Rice, care se pregătea să își facă debutul la Jocurile Olimpice în această vară, la Paris, a decedat la vârsta de 18 ani, în timpul unei scufundări, în Tonga, informează DPA.

Rice a încetat din viață sâmbătă, însă vestea dispariției sale a fost dată publicității luni, de tatăl său, Darren, într-un interviu acordat site-ului de știri Matangi Tonga.

Potrivit lui Darren Rice, fiul său făcea scufundări libere dintr-o barcă în apropierea insulei Ha'apai din Tonga, suspectându-se că sportivul și-ar fi pierdut cunoștința în timp ce se afla sub apă, fapt care a dus la decesul său.

Cadavrul tânărului a fost găsit pe fundul mării, sub barcă, de alți scufundători, iar încercările de a-l resuscita au eșuat.

JJ Rice s-a născut în Statele Unite, dar s-a mutat în Tonga la vârsta de trei ani, împreună cu părinții săi și sora sa mai mică, conform presei de la antipozi.

Kitesurfingul este un sport care implică deplasarea pe o planșă, pe apă, cu ajutorul unui zmeu și urmează să își facă debutul olimpic în această vară la Paris, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Jocurile Olimpice
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel