Competitii Sportiva română Maria Constantin câștigă proba feminină de slalom a Cupei Balcanice de schi alpin

Data publicării:
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepic.diller
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepic.diller

Sportiva română, Maria Ioana Constantin, se impune la proba feminină de slalom din Cupa Balcanică de schi alpin.Performanță după performanță

Maria Ioana Constantin a câștigat proba feminină de slalom desfășurată miercuri, în Cupa Balcanică de schi alpin de la Borșa. Aceasta se impusese și în competiția marți, 12 martie, potrivit Federației Române de Schi-Biatlon.

Maria Ioana a fost cronometrată cu timpul de 1 min 37 sec 92/100, fiind urmată, asemenea zilei de marți, de conaționala Jennifer Barbara Nagy Remetean, la 2 sec 80/100, și de argentinianca Maria Belen Simari Birkner, la 3 sec 97/100.

Din totalul de 25 de schioare prezente la start, 19 dintre acestea au reușit să încheie cursa.

La masculin, podiumul a fost identic cu cel de marți, victoria revenind australianului Adam McHugh, în 1 min 30 sec 73/100, urmat de bulgarul Kalin Zlatkov, la 43/100, și de suedezul Albin Henriksson, la 89/100.

Alexandru Ștefan Ștefănescu a fost cel mai bine clasat sportiv român, pe locul 16, la 7 sec 18/100 de învingător. La cursă au luat startul 64 de schiori, doar 30 dintre aceștia reușind să o încheie.

La întreceri au participat sportivi din 23 de țări, România fiind reprezentată de 41 de schiori, dintre care 24 la masculin și 17 la feminin, conform informațiilor Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Competitii
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel