Stiri Sportivii de top ai României, mesaje de ziua naţională. Hagi şi Popovici au marcat momentul pe reţelele de socializare - FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Fotografie de la aboodi vesakaran, Pexels
Fotografie de la aboodi vesakaran, Pexels

David Popovici, Gheorghe Hagi şi nu numai au transmis mesaje de Ziua Naţională a României. "Mândru că sunt român, mândru să reprezint România în orice moment! La mulți ani, România! La mulți ani, români!", a scris Gheorghe Hagi pe Instagram. 

Sursa: Instagram Gheorghe Hagi

"La mulţi ani, români", a scris şi David Popovici pe Facebook. 

Sursa: Facebook David Popovici

Pe pagina de Facebook a celor de la Rapid Bucureşti a apărut o fotografie cu Cristian Săpunaru, Horaţiu Moldovan şi Virgil Drăghia, ţinând tricolorul. "La mulţi ani, România. La mulţi ani, Române!", au transmis giuleştenii. 

Sursa: Facebook FC Rapid 1923

Denis Alibec, marcatorul golului victoriei contra Elveţiei în preliminariile EURO 2024, a pus pe pagina sa de instagram clipul video cu golul marcat şi a scris "La mulţi ani, române! La mulţi ani, România!". 

Sursa: Instagram Denis Alibec

"La mulţi ani, România! La mulţi ani, români!", au scris şi cei de la FC Voluntari pe Facebook. 

Sursa: Instagram FC Voluntari

Cătălina Ponor a pus pe pagina sa de Facebook o fotografie în care poartă steagul României pe umeri. 

Sursa: Facebook Cătălina Ponor

 

"Mi-am început ziua ascultând imnul României. Aştept cu nerăbdare să-l ascult din nou pe 18 mai în tricoul echipei naţionale. Pentru ultima dată! Să fim mândri, oneşti, muncitori şi să nu renunţăm la ce visăm pentru noi şi pentru ţara noastră. La mulţi ani tuturor!", a scris pe contul personal de Facebook Gheorghe Popescu, în prezent preşedinte al clubului Farul Constanţa.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel