Echipa nationala Standard Liege i-a stabilit preţul lui Denis Drăguş. Florin Manea a anunţat că atacantul e în vizorul unor echipe din Anglia

Data publicării:
Facebook Echipa Nationala a României
Facebook Echipa Nationala a României

Standard Liege are nevoie de bani, astfel că va vinde mai mulţi jucători în această vară. Unul dintre ei este Denis Drăguş. 



Marius Şumudică, care s-a despărţit recent de Gaziantep, echipa la care joacă acum Denis Drăguş, a spus că sunt mai multe echipe interesate de atacantul naţionalei. 

"Beşiktaş e interesată de el, Hoffenheim, din ce ştiu, a trimis deja o ofertă către Standard. Sunt multe echipe care îl vor", a declarat Marius Şumudică, citat de voetbalnieuws

Pe lângă aceste echipe, Denis Drăguş ar fi urmărit şi de West Ham United, Crystal Palace, Stuttgart şi Eintracht Frankfurt. Valoarea de piaţă a lui Denis Drăguş este de trei milioane de euro, iar aceasta este şi suma pe care belgienii speră să o obţină în această vară pentru jucătorul care mai are doar un an de contract. 

Denis Drăguş are parte de un sezon foarte bun în Turcia. A marcat pentru Gaziantep de 12 ori în 28 de meciuri. 

Înaintea meciului amical contra Columbiei, Florin Manea, impresarul care l-a dus pe Radu Drăguşin la Tottenham, spunea că există interes din Anglia şi Germania pentru Drăguş. 

"Da, Denis Drăguş. Eu mă ocup de el în vara asta, să zicem. E una dintre echipele mari din Portugalia. A venit impresarul lui Joao Felix la meciul României cu Irlanda de Nord să îl vadă. L-a văzut, s-a încălzit extraordinar (n.r. ironie la faptul că Drăguş nu a intrat pe teren în meciul cu Irlanda de Nord). A venit degeaba. El m-a sunat pe mine că sunt două cluburi din Bundesliga şi trei cluburi din Portugalia care sunt interesate de Denis. A venit să îl vadă. 

Cluburile respective vor fi la meciul cu Columbia, din Spania. 

Când te sună cineva, nu mai e un interes fictiv, nu e vorba că eşti pe o listă. În momentul când se ia contact cu tine, e mai mult decât un interes. Acum se interesează de sume deja. El este tot jucătorul celor de la 777, grup cu care am o relaţie extraordinară. E împrumutat în Turcia, revine în vară la Standard, mai are un an de contract. Am vorbit cu cei de acolo, am aflat preţul cu care l-ar lăsa să plece. E un pic piperat pentru faptul că e în ultimul an de contract, dar eu cred că Denis merită toţi banii. E într-o formă bună, sper să joace la naţională cu Columbia. Are 11 goluri, are şi pase de gol sezonul ăsta", a declarat Florin Manea la Fotbal Club. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel