Fotbal Steaua câştigă procesul cu FCSB pentru marcă. Florin Talpan se ia de şefii din MApN. "În loc să fiu recompensat, mi s-a luat din salariu"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Florin Talpan, juristul CSA Steaua Bucureşti, a anunţat câştigarea unui nou proces cu FCSB, pentru marcă. În mesaj, însă, acesta îşi atacă proprii şefi, pe care îi acuză că, în loc să îl recompenseze, i-au tăiat din salariu. 



"O nouă victorie a mea în instanță ! Avocatul lui Becali a pierdut din nou în fața mea, în încercarea de a ne anula sau decădea mărcile aflate în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București!

Am muncit ca de obicei foarte mult, și am satisfacția că instanța mi-a dat dreptate!

În loc să fiu recompensat pentru toate reușitele mele, mi s-a luat din salariu și cu toate acestea, am găsit puterea să lupt mai departe!

Sunt mândru de munca mea și de eforturile pe care le-am facut!

Este inadmisibil ca eu să am rezultate remarcabile iar conducerea Ministerului Apărării Naționale să nu mă aprecieze și să nu îmi acorde sporul integral pentru lucrări de excepție, spor pe care îl merit, deoarece am câștigat dosare foarte grele și am păstrat în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei marca Steaua București, numele Steaua București si palmaresul echipei de fotbal!

Sper ca eforturile depuse de către mine să fie recompensate de ministrul Apararii Nationale la adevărata lor valoare în cel mai scurt timp!", a scris Florin Talpan pe Facebook. 

Ce a decis instanţa 

”Soluția pe scurt: Respinge apelul ca nefondat. Cu drept de recurs în 30 de zile de la comunicare, cererea se va depune la Curtea de Apel București. Pronunțată prin punerea la dispoziția părților, prin mijlocirea grefei, azi, 6.03.2024”, se precizează în decizie.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?