Fotbal Ștefan Baiaram este încrezător în naționala U-21. „Ăsta e obiectivul nostru, să urcăm pe primul loc!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fotbalistul echipei CS Universitatea Craiova, Ștefan Baiaram, a declarat că alături de coechipierii săi, naționala României va urca pe primul loc al Grupei E din preliminariile Campionatului European Under-21 de anul viitor.



Victorie contra Armeniei și primul loc în grupă

Fotbalistul Ștefan Baiaram a declarat, marți, că alături colegii săi, își propune să câștige meciul din deplasare cu Armenia, din preliminariile Campionatului European Under-21 din 2025. De asemenea, el a susținut că naționala României țintește să urce pe primul loc al Grupei E. „Nu ne gândim că Armenia e pe ultimul loc. Este o deplasare lungă, foarte dificilă. Întâlnim un adversar foarte bun, dar mergem acolo să câștigăm cele trei puncte și să urcăm pe primul loc. Ăsta e obiectivul nostru!”, a declarat fotbalistul.

Naționala de U-21 este unită

Baiaram a mărturisit și că obiectivele sale și ale coechipierilor săi se bazează pe calitățile grupului pe care aceștia îl formează. De asemenea, el speră să facă o figură frumoasă la meciul împotriva echipei din Armenia. „Eu sper să înscriu, să dau pasă de gol, să îmi ajut echipa, important e să ne întoarcem victorioși din Armenia. Grupa este foarte dificilă, fiecare echipă poate încurca pe oricine. Noi sperăm să o ținem ca și până acum. Am luat-o pe un drum bun și sper să câștigăm în continuare. Unitatea grupului este principalul atu al nostru”, a afirmat el.

Ștefan Baiaram a fost accidentat în meciul de campionat cu FC Rapid, din 4 martie. Jucătorul formației Universitatea Craiova spune că i-a fost foarte greu la început să joace cu mască, dar acum s-a obișnuit să o poarte. „În prima fază nu credeam că mi-am spart nasul, dar am avut fractură de piramidă nazală. Iar când am ajuns la spital mi s-a spus că trebuie să joc cu această mască de carbon. La început e dificil, pentru că nu vezi foarte bine tot terenul, nu poți să te orientezi, așa că mi-a luat ceva timp. Trebuie să o port la toate antrenamentele și la meciuri pe o perioadă nedeterminată. De când o port chiar am reușit să înscriu două goluri cu capul. Poate masca asta m-a ajutat să-mi dau drumul la joc”, a mai declarat Ștefan Baiaram, conform Agerpres.

Echipa națională de tineret a României întâlnește selecționata Armeniei, pe 26 martie, de la orele 13:00. Meciul se va disputa pe Armavir Stadium.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?