Superliga Romaniei Ştefan Baiaram s-a accidentat pentru că... "e prea frumuşel"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Ştefan Baiaram, jucătorul Universităţii Craiova, are din nou probleme musculare şi va fi indisponibil la meciul cu Farul Constanţa, din etapa a 9-a din playoff. Sorin Cârţu, fost preşedinte al Universităţii, spune că Ştefan Baiaram s-a accidentat pentru că nu duce o viaţă exemplară, dar şi pentru că este "prea frumuşel". 

”Să nu invoce niciodată că a avut ghinion. Nu, este o vină personală pentru ceea ce i s-a întâmplat. De anul trecut, când s-a jucat finala aia de juniori.

S-a accidentat după 10 minute şi de atunci are “n” accidentări musculare. Iar accidentările musculare sunt numai ale jucătorului. Nu trebuie să invoci nici antrenorul, nici preparatorii.

El nu este un jucător care să spui că pierde nopţi sau că bea. Nu este un băutor, e un băiat frumuşel, cred că face alte… Nu îl înţeleg, a pierdut două mari şanse. S-a accidentat înainte de turneul final european de tineret. 

Putea să apară acolo, să îşi facă o imagine. Acum s-a accidentat înainte de competiţia asta majoră. Dai cu piciorul la o şansă pe care nu ştii când o vei întâlni. N-are ce să îmi spună.

Eu ţin la el, i-am reproşat exact ceea ce am gândit. Şi ceea ce am spus lui, spun şi aici. Cum l-am şi lăudat când a jucat bine. E un fotbalist care a dat gol aproape la fiecare meci în acest

E clar că putea fi în ideile lui Iordănescu. Tu dai cu piciorul la şansa asta…”, a declarat Sorin Cârţu la Fanatik. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel