Superliga Romaniei Ştefan Bodişteanu, primele declaraţii după ce a semnat cu FC Botoşani

Data publicării:
Captură FRF TV
Captură FRF TV

Ştefan Bodişteanu, care a jucat anul trecut la Oţelul Galaţi, a semnat cu FC Botoşani. "Mă bucur foarte mult că sunt aici, este un început nou pentru mine. Îmi doresc să am evoluţii cât mai multe şi cât mai consistente, să ajutăm echipa cât mai mult şi fanii să plece cât mai fericiţi de la stadion. 

Eu îmi doresc mereu să fac mai mult, îmi propun în fiecare an să obţin mai multe decât în anul precedent. Îmi doresc ca tot ce mi-am propus la FC Botoşani să se îndeplinească. Vreau să fac cunoştinţă cu colegii cât mai repede, să văd ce vrea şi mister şi să sperăm că vom începe acest campionat cu dreptul. 

Gândul îmi este doar aici, este un nou început pentru mine şi vreau să fac lucrurile cât mai bine, şi să demonstrez de ce am fost adus aici. 

Fanilor le spun că îi aşteptăm la primul meci. Hai, Botoşani", a declarat Ştefan Bodişteanu. 

 Echipa de fotbal FC Botoşani a anunţat, miercuri, pe site-ul său oficial, transferul internaţionalului de tineret Ştefan Bodişteanu, de la Farul Constanţa.

În vârstă de 21 de ani, Bodişteanu a semnat cu roş-alb-albaştrii un contract valabil pe o perioadă de trei ani de zile.

Născut la Chişinău, pe data de 01.02.2003, Bodişteanu a evoluat în peste 37 de meciuri pentru toate naţionalele de juniori ale României, marcând de şase ori.

Format la Academia Hagi, noua achiziţie a echipei FC Botoşani poate acoperi mai multe posturi în linia de mijloc a terenului, evoluând atât ca mijlocaş stânga, cât şi ca mijlocaş ofensiv.

În sezonul trecut, Ştefan Bodişteanu a evoluat sub formă de împrumut la Oţelul Galaţi. Anterior, el a mai jucat la Academia Hagi, Viitorul Constanţa, Farul Constanţa şi CSA Steaua.

În această vară, FC Botoşani i-a mai transferat pe portarul Eduard Pap (Oţelul Galaţi) şi pe mijlocaşul argentinian Gaston Manuel Chapi Romano (OS Belenenses). De asemenea, fundaşul central Daniel Celea şi fundaşul dreapta Romario Benzar şi-au prelungit contractele.

În schimb, portarul Răzvan Ducan s-a transferat la Farul Constanţa.

FC Botoşani va debuta în noul sezon al Superligii pe 15 iulie, acasă, cu Oţelul Galaţi (18:30).

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel