Cupa României Ștefan Lefter, pierderea incontestabilă a Rapidului. „E un pas greșit!”

Data publicării:
Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara
Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara

Corvinul Hunedoara a reușit să câștige Cupa României după ce a învins echipa Oțelul Galați, scor decis după loviturile de departajare. Portarul hunedorenilor a fost remarcat de numeroși specialiști ai fotbalului românesc, după evoluțiile sale.



George Maria: „Aș investi într-un copil care are potențial!”

George Maria este antrenor cu portarii pentru juniori, care are o școală de portari în București. Ștefan Lefter a fost elevul său, împărtășindu-și perspectiva asupra actualului portar al Corvinului, după succesul din Cupă.

Antrenorul este de părere că echipa Rapidului a avut numai de pierdut când a luat decizia de a renunța la actualul portar al formației Corvinul Hunedoara, mai ales că pe Lefter îl ajută tinerețea.

„(n.r. A greșit Rapid când l-a cedat definitiv pe Ștefan Lefter?) Din punctul meu de vedere, categoric. E un pas greșit. Din punctul meu de vedere, aș investi într-un copil care are potențial și poate crește, decât să țin portari care au o vârstă înaintată și nu prea mă ajută.

Mă refer la Drăghia. Nu am nimic cu el, e un caracter super, un om deosebit. Din punct de vedere al unui antrenor, nu știu ce a fost în capul lor de l-au dat. Nu era Bogdan Ungureanu atunci, erau Moldovan, Drăghia și Harrison”, a spus George Maria, pentru Fanatik.

Ștefan Lefter, în vârstă de doar 19 ani, a fost portar la clubul Rapid București pentru o lungă perioadă, ca mai apoi acesta să fie împrumutat. Portarul a fost transferat la echipa din Hunedoara în anul 2021, el reușind să facă o figură frumoasă în formația lui Florin Maxim.

CITEȘTE ȘI Corvinul a câștigat Cupa României și ar trebui să meargă în Europa League, dar nu a primit încă licența UEFA

Finala Cupei României s-a încheiat în urma unei lupte antrenante între Oțelul și Corvinul, în urma căreia a fost nevoie de lovituri de la 11 metri pentru a se afla triumfătoarea duelului din Sibiu.

Meciul a avut nevoie de două reprize de prelungiri, ca mai apoi câștigătoarea să se afle prin loviturile de departajare, astfel Corvinul Hunedoara reușind să câștige Cupa României, scor 3-2 (după loviturile de la 11 metri).

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Cupa României




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?