Superliga Romaniei Ștefan Târnovanu crede că FCSB nu este agreată de unele persoane: „Multă lume nu ne suportă!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Florinel Coman, Ștefan Târnovanu și Elias Charalambous au vorbit despre experiențele petrecute în actualul sezon al SuperLigii, spunând că multe voci au susținut afirmații nefondate la adresa echipei roș-albastre.



Ștefan Târnovanu: „Noi am fost mai buni, 100%”

Florinel Coman și Ștefan Târnovanu au răspuns, în calitate de campioni ai SuperLigii, la convingerile unor voci ale fotbalului românesc, după ce FCSB a fost învinsă de Rapid București cu scorul de 0-4. La vremea respectivă, se credea că Rapid are șanse mari la câștigarea titlului, chiar dacă FCSB era cu patru puncte înaintea clubului giuleștean.

Golgheterul român a spus că afirmațiile persoanelor care o propulsau pe Rapid campioană în urma derby-ului cu FCSB nu erau fondate, întrucât cifrele roș-albaștrilor arătau adevăratul lider al clasamentului.

„Pe ce criterii te bazezi când spui că Rapid e favorită, când o echipă e la o diferență de patru puncte avans? Pe ce te bazezi, când ei (n.r. - FCSB) joacă un fotbal total și au cele mai multe goluri înscrie? Îmi pun întrebarea asta. Pe ce te bazezi, când pierde o echipă în derby, echipa de pe primul loc și gata iau ei campionatul... Cum poți spune așa ceva, când noi aveam patru puncte avans și mai erau 10 meciuri în play-off?!”, a spus Florinel Coman, la SportCast cu Sile.

Nici portarul roș-albaștrilor nu s-a lăsat mai prejos, spunând că unele păreri erau bazate pe o serie de preferințe personale, și nu pe realitate: „Toată lumea îi dădea favoriți, că multă lume nu ne suportă pe noi, de asta. Noi am fost mai buni, 100%, s-a văzut asta de la început până la sfârșit. Dacă ar fi să aleg, Rapid să mă bată de 200 de ori. Îmi doresc din toată inima să-i bat, e o rivalitate pe care n-o pot explica, dar sunt fericit că sunt campion”, au fost afirmațiile lui Ștefan Târnovanu.

Charalambous: „Ei au fost uniți în vestiar”

Antrenorul celor de la FCSB și-a lăudat elevii, spunând că au triumfat în ciuda tuturor criticilor venite din exterior: „Cum s-a ajuns la concluzia asta? Deci uităm tot sezonul, luăm un meci și zicem că Rapid e campioană. De asta îi iubesc pe acești băieți, pentru că în acest an toată lumea i-a lovit continuu, iar ei au fost uniți în vestiar. Dacă spui că înțelegi fotbalul, nu poți să spui că Rapid e favorită la titlu.

Acești băieți au jucat tot anul cel mai bun fotbal, cu cea mai bună ofensivă și cea mai bună apărare, iar după un meci nu poți spune despre ei că nu sunt favoriți. Uneori trebuie să fim corecți. La 0-4 (n.r. - Rapid - FCSB 4-0), nu poți să vorbești, dar dacă faci analiza, vezi detalii mici care au făcut diferența. Nu pot să zic că meciul cu Rapid a fost cel mai prost, doar am pierdut meciul”, a spus Elias Charalambous.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?