Superliga Romaniei Ștefan Târnovanu spune că echipa FCSB-ului este deja cu gândul la titlul de campioană, chiar dacă mai are meciuri de jucat

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Portarul FCSB a afirmat că formația la care activează este favorită la câștigarea derby-ului de sâmbătă, împotriva Rapidului. 



Fotbaliștii FCSB, cu gândul la trofeu

Ștefan Târnovanu a recunoscut, joi, că este cu gândul la titlul FCSB-ului de campioană a României, chiar dacă echipa sa mai are câteva meciuri de jucat în play-off-ul SuperLigii. De asemenea, el a spus că în meciul programat sâmbătă, pe Arena Națională, FCSB are prima șansă la victorie.

Suntem cu gândul la derby și cu gândul către titlu. Le-am promis suporterilor că vom face tot ce ține de noi să câștigăm în derby, să fim cu încă un pas mai aproape de titlu. Nu suntem deocamdată campioni, mai aveam un meci sau două, mai avem câțiva pași de făcut și trebuie să îi facem. Într-un derby nu prea sunt favoriți, nici locul pe care te afli, nici ce formă ai, în derby sunt alte lucruri care contează, dar cred că plecăm cu prima șansă”, a spus Ștefan Târnovanu.

Fotbalistul crede că acest sezon aparține formației FCSB, amintindu-și că, ultima oară când echipa a câștigat titlul de campioană, a fost când el era copil de mingi la Poli Iași.

„Sunt ceva ani de când nu am mai câștigat un titlu, dar cred că este anul nostru și în scurt timp să va dovedi asta. Eram copil de mingi la Iași când FCSB a câștigat ultimul titlu de campioană. Am și poze de atunci”, a mai spus Târnovanu, potrivit Agerpres.

Jucătorii echipei FCSB Octavian Popescu, Darius Olaru, Joyskim Dawa, Adrian Șut, Ștefan Târnovanu, David Miculescu și Siyabonga Ngezana au participat, joi, la o întâlnire cu fanii, în cadrul căreia au acordat autografe, la unul din magazinele sponsorului tehnic, Nike.


Derby-ul cu Rapid București adună toți suporterii în tribune

Echipa de fotbal FCSB va întâlni, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Națională, formația Rapid București, într-un meci din cadrul celei de-a cincea etape a play-off-ului SuperLigii.

După patru etape în play-off-ul Superligii, FCSB ocupă prima poziție, cu 44 de puncte, fiind urmată de CFR Cluj și Universitatea Craiova, cu câte 31 de puncte, Farul Constanța, 29 de puncte, Rapid București, 28 de puncte și Sepsi OSK, cu 27 de puncte.

De menționat este faptul că Rapid București nu a câștigat niciun meci din totatul de patru partide disputate în play-off, pe când FCSB a reușit să înregistreze victorii în toate meciurile. 


CITEȘTE ȘI Câte bilete s-au cumpărat la derby-ul FCSB - Rapid București

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel