Echipa nationala Steliano Filip vrea la echipa națională. „Nu ai cum să refuzi!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fostul jucător al lui Dinamo a mărturisit că experiența competiției EURO 2016, la care a fost prezent, reprezintă un moment unic în cariera sa de fotbalist.



Filip: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut șansa să fiu acolo”

Fotbalistul Steliano Filip s-a regăsit în lotul echipei naționale a României la EURO 2016, spunând că experiența trăită atunci reprezintă cele mai frumoase momente din cariera sa. De asemenea, fostul jucător al formației Dinamo București a recunoscut că ar dori să fie iar convocat la selecționata României, șansa de a juca în această calitate nefiind de refuzat.

„Cu siguranță, cea mai frumoasa experiență trăită în fotbal (n.r. - EURO 2016), ceva unic. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut șansa să fiu acolo, să joc. Cu această ocazie le doresc multă baftă băieților și sper să facă o treabă bună la acest european.

(n.r. dacă se mai gândește la echipa națională) Cât timp joc fotbal, și mă refer la un nivel bun încât să te poți gândi la echipa națională, da. Nu ai cum să refuzi echipa națională, poate doar dacă ești Hagi, Popescu sau Mutu să te retragi. Asta este părerea mea”, a spus Filip.

„Dinamo o să rămână mereu în sufletul meu”

Fiind întrebat dacă ia în calcul revenirea la echipa lui Dinamo, formație în cadrul căreia s-a aflat când echipa a retrogradat, Steliano Filip a răspuns fără ezitare: „I-am urmărit și am văzut aproape toate meciurile lor. Mă bucur pentru ei că s-au salvat de la retrogradarea directă, dar și că au învins în primul meci cu Csikszereda. Mai au un pas.

Un meci deloc ușor, pentru că cei de la Csikszereda nu mai au nimic de pierdut. Sunt convins că toți cei de la Dinamo sunt conștienți că nu pot trata altfel decât 100% partida retur.

(n.r. dacă se gândește să revină acum la Dinamo) Dinamo o să rămână mereu în sufletul meu, dar nu se pune problema acum”, a spus Steliano Filip, pentru Sportpesurse.ro.

Actual fotbalist al echipei Mezőkövesd-Zsóry SE, din Ungaria, Filip a înregistrat 198 de meciuri, șapte goluri și 15 pase decisive în tricoul celor de la Dinamo București.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?