Superliga Romaniei Ştie Elias Charalambous limba română? Răspuns subtil al antrenorului de la FCSB

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FCSB este deja campioana Ligii 1 şi va primi trofeul la derby-ul cu CFR Cluj, de pe Arena Naţională, din etapa a 9-a a playoff-ului. Elias Charalambous a vorbit despre performanţa reuşită în acest sezon de elevii săi, dar a spus şi dacă a învăţat limba română de când lucrează la FCSB. 



FCSB a reuşit să îşi adjudece titlul în Liga 1 cu trei etape înainte de finalul campionatului, după ce a învins-o pe Farul Constanţa în etapa a 7-a din playoff. Elias Charalambous a confirmat deja că va rămâne la echipă şi sezonul următor, când FCSB va încerca să se califice în grupele unei competiţii europene. Campioana României intră în preliminariile Ligii Campionilor. 

Întrebat dacă a învăţat limba română de când lucrează la FCSB, Elias Charalambous a dat un răspuns subtil. 

"Înţeleg doar când vreau", a spus antrenorul celor de la FCSB. 

"Trebuie să înţelegem când să petrecem. Eu şi jucătorii mei, în acest sezon, când am reuşit să legăm victorii, nu am sărbătorit prea mult. Am fost tot timpul modeşti pe parcursul acestui sezon, nu am făcut petreceri mari. Am aşteptat acest moment incredibil, de la finalul campionatului, să câştigăm titlul şi să sărbătorim. Şi am sărbătorit din toată inima, ne-am bucurat foarte mult. M-am bucurat personal, cu staff-ul meu, dar cel mai mult m-am bucurat când mi-am văzut jucătorii cântând, dansând împreună. A fost o mare bucurie pentru mine", a mai declarat Charalambous.

"Am primit mesaje de la toată lumea din Cipru" 

Triumful celor de la FCSB în campionat nu a trecut neobservat în Cipru, ţara natală a antrenorului Elias Charalambous. 

"A fost ceva mare, şi cred că am primit cele mai multe mesaje din cariera mea din tot Ciprul, de la toţi oamenii, indiferent cu ce echipă ţin. Este un lucru important pentru mine. Toţi ciprioţii se simt mândri de mine şi eu mă simt mândru pentru că un cipriot a reuşit să câştige campionatul. Eu nu ştiam, dar sunt primul cipriot care reuşeşte să câştige campionatul în străinătate, ca antrenor. Nu m-au sunat cei din Federaţia Ciprului, deşi mă aşteptam să mă sune, dar m-au sunat preşedinţi de la diferite cluburi, oameni care n-au lucrat cu mine, şi asta mi se pare frumos din partea lor 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei





DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?