Baschet Succese pentru cele mai bine clasate formații din Conferinta de Est. Boston Celtics și Milwaukee Bucks înregistrează victorii sâmbătă

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Primele două clasate echipe din NBA au înregistrat succese în meciurile disputate sâmbătă. Boston Celtics a trecut de New Orleans Pelicans, scor 104-92, pe când Milwaukee Bucks a câștigat partida în fața formației Atlanta Hawks, cu scorul de 122-113.

 



Victorii mult așteptate pentru lideri

Formațiile Boston Celtics și Milwaukee Bucks, cele care ocupă primele două locuri în Conferința de Est, au câștigat meciurile desfășurate sâmbătă, în campionatul profesionist nord-american de baschet (NBA).

Liderul autoritar al ierarhiei Estului (cu 58 de victorii și 16 înfrângeri) și cea mai bună echipă a sezonului, Boston Celtics, suferise două înfrângeri în fața echipei Atlanta Hawks, pe 25 și 28 martie, dar a reușit să găsească resurse noi sâmbătă, când a învins formația New Orleans Pelicans, scor 104-92.

Jayson Tatum a înscris 23 de puncte pentru Boston Celtics, în timp ce Kristaps Porzingis a contribuit cu 19 puncte și 10 recuperări la acest succes.

În același timp, Milwaukee Bucks, suferise, la rândul său, două eșecuri în meciurile anterioare. Aceasta a învins în deplasare, cu scorul de 122-113, formația Atlanta Hawks, datorită unei evoluții excelente a elenului Giannis Antetokounmpo. Acesta a fost autorul a 36 de puncte, 16 recuperări și 7 assist-uri.


Cu 47 de victorii și 27 de înfrângeri, Milwaukee Bucks ocupă locul secund în Conferința de Est, urmată la mică distanță de Cleveland Cavaliers (45 de victorii, 29 de înfrângeri).

Într-un alt meci programat sâmbătă în NBA, echipa Orlando Magic a dispus pe teren propriu, cu scorul de 118-88, de formația Memphis Grizzlies.

Wendell Carter Jr. a reușit 15 puncte și 13 recuperări, în timp ce alți doi jucători de la Orlando Magic, Cole Anthony și Jalen Suggs, au înscris la rândul lor câte 15 puncte, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Baschet




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel