Superliga Romaniei Suma lunară oferită de Rapid noului președinte al clubului, Viorel Moldovan

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Noul președinte al clubului giuleștean a luat decizia de a se alătura Rapidului după ce i-ar fi fost propus un venit lunar consistent.



Viorel Moldovan, 10.000 euro pe lună?

Viorel Moldovan este noul președinte al clubului alb-vișiniu, potrivit anunțului oficializat de către giuleșteni, luni, 10 iunie. El a mai ocupat pentru o scurtă perioadă funcția de director sportiv al clubului, în anul 2007.

Curtat și de clubul din „Ștefan cel Mare”, se pare că acționarul majoritar al giuleștenilor, Dan Șucu, l-ar fi convins pe Viorel Moldovan să semneze pentru un salariu de 10.000 de euro pe lună, potrivit gsp.ro

Ca jucător, Viorel Moldovan a evoluat în Giulești în perioada 2006 - 2007, marcând 21 de goluri, dintre care 15 în campionat, două în Cupa României și patru în cupele europene.

Moldovan: „Sper ca toată suflarea rapidistă să fie alături de noi”

„Sunt mândru și onorat să fiu Președintele acestui club, cu o istorie senzațională în spate, un club important în fotbalul românesc.

Îmi doresc să construim o echipă puternică, cu un lot competitiv, pentru a ne îndeplini obiectivele, împreună cu stafful tehnic, cu cel administrativ, cu suporterii noștri.

Sper ca toată suflarea rapidistă să fie alături de noi, la acest nou început. Sunt încrezător ca la finalul sezonului 2024/2025 să ne bucurăm împreună de ceea ce am realizat!

Pretențiile sunt mari în acest nou sezon. Ne dorim locurile 1-3, respectiv câștigarea Cupei României și participarea automat la finalul sezonului în cupele europene. Rapidul trebuie să se întoarcă pe plan internațional, dar înainte de a se întoarce acolo, trebuie să obțină toate aceste rezultate în campionatul intern.

Să devenim mai puternici decât sezonul trecut, să oferim satisfacție publicului care clar a fost dezamăgit”, a transmis Viorel Moldovan.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?