Fotbal Sumă uriașă, refuzată de Lewandowski! La ce ofertă a dat cu piciorul fotbalistul polonez

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Internaționalul polonez Robert Lewandowski a refuzat oferta unui club din Arabia Saudită, ce atingea 100 milioane de euro. Acesta nu dorește să se despartă de FC Barcelona, având un contract cu spaniolii până anul viitor.



Polonezul rămâne la Barcelona

Robert Lewandowski, atacantul echipei de fotbal FC Barcelona, a primit o ofertă fabuloasă din partea unui club din Arabia Saudită, pe care a refuzat-o însă, informează El Mundo Deportivo, citat de Agerpres.

Cotidianul citat susține că o echipă saudită i-ar fi propus internaționalului polonez un contract în valoare de 100 de milioane de euro pe sezon, însă golgheterul polonez a decis să rămână la FC Barcelona. Lewandowski are un contract cu spaniolii până în anul 2025, cu opțiune pentru un sezon suplimentar.

Robert Lewandowski, în vârstă de 35 de ani, a marcat 20 de goluri de la debutul acestui sezon în toate competițiile, 13 dintre acestea fiind în La Liga.

Cluburile din Arabia Saudită au investit sume colosale în ultimii ani, reușind să atragă nume importante din fotbalul internațional, printre care portughezul Cristian Ronaldo, brazilianul Neymar și francezul Karim Benzema.

De asemenea, în presa internațională circulă mai multe informații privind sumele oferite altor doi fotbaliști, respectiv Raphael Dias Belloli, cunoscut ca Raphinha, și fotbalistul de numai 16 ani, Lamine Yamal, ambii, jucători ai FC Barcelona. Aceștia au avut oferte de peste 100 milioane de dolari, dar clubul spaniol a refuzat să îi transfere.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?