Fotbal Şumudică a venit în România, dar spune că nu a demisionat de la Gaziantep. Turcii susţin contrariul

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gaziantep a pierdut un nou meci în Superliga Turciei. Un ziar din Turcia susţine că Marius Şumudică şi-a anunţat demisia după meciul cu Antalyasport, însă antrenorul român spune că nu se pune problema de aşa ceva. 



”Mâine îmi voi face bagajele și voi pleca. Starea mea de sănătate s-a deteriorat, m-am îmbolnăvit aici. Nu suntem o echipă rea, dar sunt jucători care nu mă vor și nu joacă. Există bisericuțe în vestiar. Trebuie să schimb echipa”, ar fi declarat Șumudică, potrivit gaziantepdogus.com.

Declaraţia ar fi venit imediat după meciul dintre Gaziantep şi Antalyasport, terminat cu scorul de 0-1. Antrenorul român a venit în România, dar spune că nu a discutat cu nimeni din conducerea clubului despre demisie. 

”Iar m-ați demis?! N-am pomenit așa ceva! Nu știu de unde apar astfel de declarații de la mine, când eu nu am vorbit despre așa ceva. Mi se pare aiurea să apară astfel de informații și eu să stau să dezmint, zău!

Nu zic, se poate întâmpla orice, dar eu nu am anunțat că plec de la Gaziantep, nici nu am apucat să discut cu conducerea. Acum am aterizat”, a declarat Marius Şumudică. 

Ce a declarat antrenorul după înfrângerea cu Antalyaspor

"Astăzi este ziua mea și nici măcar nu am avut noroc. Nu știu când voi avea noroc. La faza cu Maxim a fost penalty. Când VAR-ul îl cheamă pe arbitru, înseamnă că există ceva, trebuie să se uite la asta.

Se face tam-tam cu arbitrii la televizor și pot spune că arbitrii dau dovadă de puțin mai multă toleranță față de acele cluburi. Nu vreau să vorbesc prea mult despre această problemă, dar rezultatul este deja evident”, a încheiat Șumudică.

Lider în Turcia este în continuare Galatasaray Istanbul, care a învins rivala locală Beşiktaş în weekend. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?