Superliga Romaniei Şumudică, Bănel şi Panduru, uimiţi de Andrei Vlad. "De aia suntem unde suntem" / "Nu-şi doreşte performanţă"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Andrei Vlad a fost titular în poarta celor de la FCSB în meciul cu Rapid, din ultima etapă din playoff, şi a reuşit să îi uimească pe Marius Şumudică, Bănel Nicoliţă şi Basarab Panduru. 



Andrei Vlad a greşit la ambele goluri marcate de Rapid în poarta celor de la FCSB. La primul gol a respins mingea în faţă, la Funsho, iar la golul lui Petrila nu a reuşit să pareze un şut relativ moale. Însă declaraţiile sale de la final i-au uimit pe cei trei foşti fotbalişti. 

"Din păcate nu am terminat anul așa cum ne-am dorit, dar pentru noi acest meci nu mai conta. Suntem fericiți că suntem campioni. Eu n-am venit în vacanță, am venit să joc fotbal, să-mi fac treaba. Nu-mi reproșez absolut nimic în această seară.

Nu cred că am acceptat statutul de rezervă, am fost nevoit să fac acest lucru. Am un contract aici. Când nu joci e greu, dar nu înseamnă că fotbalul se termină aici. Deocamdată, viitorul meu e incert. Îmi doresc să joc, dar sunt aici, am contract până în iarnă, rămân până atunci și vom vedea ce se va întâmpla. Nu știu dacă am oferte, întrebați conducerea, eu sunt jucător", a spus Vlad la finalul meciului.

Şumudică, Panduru şi Bănel, uimiţi de Andrei Vlad 

"Nu acceptă să fie rezervă, dar, dacă te uitai la meciul ăsta, îl luai undeva? Și după un an, și înainte, cam la fel sunt toate meciurile. Problema e că el are o din asta așa, vede lucrurile, mergem înainte. Dar cum vezi înainte și o iei doar înapoi? Ne uităm înainte și o luăm doar înapoi!", a reacționat Basarab Panduru, la Orange Sport.

"De aia suntem unde suntem! Că ne mulțumim cu puțin și le convine să câștige 5.000 de euro. De aia când ajungem afară...A spus că el nu a fost de vină la niciun gol. Nu sunt de aceeași părere cu el. Bă, frate, ai două goluri luate pe greșelile tale! Până la urmă ai greșit!

Eu înțeleg că nu ai meciuri, nu joci un an de zile, nu ești concentrat. E greu după 12 luni de zile în care nu joci. Dar să spui râzând că nu ai nicio vină. Ești la FCSB, joci într-un derby! Nu poți să mergi într-un derby cu zâmbetul pe buze și să te bată Rapid cu 2-0. Nu ai jucat cu UTA, să mă ierte!", au fost cuvintele lui Bănel, la Prima Sport.

Marius Şumudică a declarat că Andrei Vlad nu ar fi jucat niciodată într-o echipă antrenată de el, cu astfel de atitudine. 

"Râdea întruna ca și cum... Îmi respect contractul, stau, mai am șase luni. Nu-și dorește performanță. În momentul în care accepți ce se întâmplă în momentul de față înseamnă că nu-și dorește mai mult. Cum să vii râzând și să spui că mai ai șase luni, e bine, s-a făcut focul? Cu mentalitatea asta nu juca la mine niciodată! De la a-ți dori să joci, la a pierde un meci și să vii cu zâmbetul pe buze...", a punctat fostul atacant al Rapidului.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?