Fotbal Marius Șumudică face anunțul: „Am vorbit prin mesaje cu Angelescu”. Îl conving oficialii să semneze cu Rapid?

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După plecarea lui Cristiano Bergodi de pe banca giuleștenilor, oficialii clubului caută o soluție pentru echipă, după ce interimatul lui Lobonț expiră, la sfârșitul sezonului. Marius Șumudică este varianta vehiculată cel mai des pentru postul de antrenor din Giulești, el dezvăluind detalii interesante despre relația cu acționarii Rapidului.



Revine sau nu „Șumi” la Rapid? Ce ofertă a refuzat antrenorul

Antrenorul român a făcut declarații despre potențiala colaborare cu echipa Rapid București, dezvăluind că a ținut legătura directă cu unul dintre acționarii clubului, Victor Angelescu.

Cu toate că Bogdan Lobonț este actualul antrenor al giuleștenilor în acest sfârșit de play-off, acționarii clubului Rapid București caută în mod continuu un tehnician pentru noul sezon. Prima și frecventa variantă care se vehiculează rămâne Marius Șumudică, antrenorul care este liber de contract de la începutul lunii martie, el susținând că a vorbit cu Victor Angelescu.

„Există semnale că ar trebui să ne întâlnim. Am vorbit prin mesaje cu Angelescu, urmează să ne vedem la începutul săptămânii. Dacă primesc o ofertă și îmi va fi pe plac, asta e. Nu vreau să vorbesc de Rapid, pentru că Rapid are antrenor. 

Îl respect, a fost colegul meu. Este clar că voi lua în calcul, în momentul de față există posibilitatea să mă întorc în Turcia, am refuzat o ofertă din Iran. Era oferta mare, cred că era al doilea salariu din carieră. Mi-au dat două milioane.”, a declarat Șumudică.

Românul se teme de conflictul Iran - Israel, dar vrea să muncească din nou

Deși oferta din Iran era una extrem de atrăgătoare, Șumudică a mărturisit că a refuzat să semneze cu echipa din Orient, întrucât zona respectivă se află sub alerta diferitelor conflicte.

„Zburau dronele din Israel, puteau să îmi dea și șapte milioane. Sunt antrenor liber, în momentul de față îmi doresc să lucrez. Îmi e greu, mor când stau acasă, turbez! Este prima dată în 17 ani de carieră când stau două luni acasă, deci prima oară în 17 ani de carieră!

Am refuzat o sumedenie de oferte în două luni. Îmi venea să mă duc la Petrolul, era prietenul meu Marian Copilu. Toată lumea îmi spunea să mai stau. Ieri m-a sunat un manager și mi-a spus să îi zic pretențiile financiare pentru o echipă din Emirate”, a mai spus Șumudică.

Cu toate că există echipe din SuperLigă care și l-ar dori ca antrenor, Șumudică ar vrea, totuși, să conducă o formație din străinătate: „Este o echipă din Turcia și o echipă care are șanse să promoveze, e un proiect extraordinar și m-aș vedea să formez echipa, la fel cum am făcut la Gaziantep. Maxim într-o lună cred că semnez în străinătate, acum e bătaia peștelui și acum se fac cărțiile.

În Saudia am avut ofertă, am refuzat Al Tai și uite că au bătut acum și se salvează. Nu am discutat absolut nimic cu Angelescu, mi-a spus că vrea să se vadă cu mine și am zis cu mare plăcere. Nu știu ce se va întâmpla, există posibilitatea să nu ne înțelegem. Ei își doresc foarte mult un tip de antrenor, dar eu știu ce am de făcut în continuare în ceea ce privește comportamentul meu în jurul unei echipe. Dacă mă sună Mircea Lucescu și îmi spune: 'Vezi că ai pierdut un contract din cauza a ceea ce faci în afara terenului', cum te simți?!”, a mai spus antrenorul român.

Șumudică ar vrea să discute cu acționarul majoritar: „Șucu este un om foarte puternic”

Antrenorul a mai spus că ar dori să discute cu Dan Șucu, întrucât îl consideră un om puternic, dar covingerea sa este că, în următoarele săptămâni, va semna cu o echipă din străinătate: „Am făcut niște prostii în Turcia. Mi-au zis că sunt numărul 1 ca antrenor, dar le e frică de ce se poate întâmpla. Șucu e un om foarte puternic, este un om care a făcut bani și cu siguranță s-a întâlnit cu fel și fel de caractere.

Nu ne cunoaștem personal, am dat o dată mâna în tribună. Sunt deschis să discut, este clar că în țară nu pot antrena decât Rapid, pentru că nu există altă variantă. Feeling-ul meu este că sunt foarte aproape să plec în străinătate.

Dacă spun ceva, deranjez, dacă spun altceva.. mă propun la Rapid! Respect toată lumea, dar simt că voi pleca în străinătate”, a mai afirmat Șumi, la Fanatik Superliga.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel