Fotbal Șumudică s-a decis: Nu va fi antrenor în Superliga României. Ce planuri are acesta

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul Marius Șumudică a dezvăluit planurile sale de viitor, susținând că nu va prelua o echipă din România, cu toate că și-ar dori foarte mult acest lucru.



„Cred că voi pleca în Golf, iară!”

Liber de contract de la începutul lunii în curs, Marius Șumudică alege să antreneze din nou o echipă din zona Golfului. Antrenorul român a dezvăluit că va pleca pentru negocieri privind preluarea unei noi echipe.

Cu toate că el este dorit și de echipa Petrolului, antrenorul s-a hotărât că va întreprinde discuții cu oficiali din zona Golfului, având o ofertă acolo.

„Îmi doresc să plec în străinătate.. Plec în străinătate...Cred că și voi pleca în străinătate! Cred că voi pleca în Golf, iară! Fiindcă deja am discutat cu doi impresari și am discutat și cu un club. În condițiile în care totul va fi ok și vor fi reconfirmați în funcție președintele și vicepreședintele, urmează să mă întâlnesc cu ei în Dubai sau la Istanbul, să stabilim strategia pentru anul viitor.”, a declarat Marius Șumudică, în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Lui Șumi îi e „foame” de trofee, dar preferă banii

Întrebat dacă banii reprezintă principalul motiv pentru care alege să antreneze formațiile din Golf în detrimentul celor din Superliga României, Șumudică a răspuns afirmativ: „Da, mă duc pentru bani! Păi aici, dacă...ce să fac?!”

De asemenea, el a susținut că își dorește foarte mult să antreneze în prima ligă și că ar vrea să câștige, din nou, trofee: „Aș lucra aici, la un club la care să fac performanță, să câștig trofee, că mi-e foame și mie de trofee, să zic așa - în ghilimele - mi-e dor!”

„Am luat Campionatul cu Astra, Supercupa cu Astra...am fost trecut și acolo cu 21 de puncte din 21 la CFR, sunt trecut că am câștigat campionatul cu CFR-ul...În afară de asta, cea mai mare realizare a carierei mele de antrenor este că am scos West Ham doi ani consecutivi din play-off, din cupele europene, și că ne-am calificat în primăvara europeană.”, a mai spus Marius Șumudică.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?