Superliga Romaniei Sunt prea mulţi străini la Rapid? Răspunsul dat de Daniel Pancu

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Daniel Pancu, fostul atacant al Rapidului, a vorbit despre numărul de străini din lotul echipei. 



"Cu globalizarea asta... e greu de spus, pe unii nici nu îi mai consideri străini. Nu ştiu ce să spun. E valabil la toate echipele. Puţini îşi mai păstrează originile, să spunem aşa. Acum vorbim de echipe europene, nu de echipe româneşti. Nici nu ştiu care e procentul. În unele cazuri, par mulţi, dar dacă fac o analiză a lotului, s-ar putea să fie jumătate, jumătate, ceea ce nu e mult", a declarat Daniel Pancu la Exclusiv Rapid. 

Louis Munteanu, "o certitudine pentru Liga 1". Pancu îl sfătuieşte, însă, să aleagă Serie B 

Dan Şucu şi Victor Angelescu au spus deja că Louis Munteanu reprezintă o ţintă pentru Rapid, însă nu a fost făcută publică vreo informaţie oficială cu privire la vreo ofertă. 

"Louis Munteanu e o certitudine pentru campionatul nostru, de 2 sezoane. E un jucător care marchează goluri, crează multe situaţii. E campion al României. Rahmani nu e campion al României, dacă e să comparăm. La Farul au un mediu al lor, un concept de joc creat de mici, nişte automatisme între ei, pe care nu le găsesc în altă parte. 1 milion şi jumătate aş da oricând pe Munteanu. Dacă s-a dat 1 milion de euro pe Krasniqi, de ce să nu dea pe Munteanu 1,5 milioane? Eu sunt interesat de viitorul lui, pentru că e căpitanul echipei la U21, la naţională, şi sunt nerăbdător să văd ce traseu alege. Dar, dacă mă întrebi pe mine, dacă ar avea ofertă din Serie B şi din România, eu m-aş duce în Serie B", a declarat Daniel Pancu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?