Superliga Romaniei Suporterii FCSB iau din nou cu asalt Arena Națională! Numărul uriaș de bilete cumpărate într-o singură zi/ UPDATE

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

La meciul dintre FCSB și CFR Cluj jucătorii roș-albaștri vor primi atât trofeul, cât și medaliile de campioni, iar fanii doresc să fie prezenți la sărbătorirea titlului care se adaugă palmaresului vast al FCSB, după 9 ani de așteptare.



40.000 bilete vândute, în 17 ore

Derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj prezintă un mare interes pentru fanii fotbalului, aceștia asigurându-se că sunt prezenți la decernarea trofeului și a medaliilor jucătorilor de la FCSB, ei reușind să cucerească titlul de campioană a SuperLigii, după 9 ani de așteptare.

Se pare că în doar 17 ore, s-au vândut deja peste 40.000 de bilete pentru meciul dintre FCSB și CFR Cluj, potrivit digisport.ro.

Derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj prezintă un mare interes pentru fanii fotbalului, aceștia asigurându-se că sunt prezenți la decernarea trofeului și a medaliilor jucătorilor de la FCSB, ei reușind să cucerească titlul de campioană a SuperLigii, după 9 ani de așteptare.

Există șanse mari ca meciul programat pe 11 mai să se desfășoare cu o Arenă Națională plină de 50.000 de fani, CFR Cluj având un număr foarte mic de fani care vor fi prezenți.

19.500 de bilete au fost achiziționate în doar primele trei ore de la punerea acestora în vânzare, potrivit liderului Peluzei Nord de la FCSB, Gheorghe Mustață.

„În primele trei ore, s-au vândut 19.500 de bilete. Nu mă întrebați pe mine cine este Steaua, întrebați-l pe domnul Talpan. Și pe o parte dintre glorii.

Steaua este în Liga 1 și n-a retrogradat niciodată. Vă aștept la meci să batem recordul de la meciul cu Chelsea. În ziua meciului se vor opri niște bilete pentru a se vinde la casele de bilete, așa e regulamentul”, a spus Gheorghe Mustață, la Radio Gold FM, citat de Fanatik.

10.000 de bilete vândute, în prima oră 

Echipa FCSB a anunțat miercuri, 1 mai, punerea în vânzare a tichetelor pentru meciul cu formația celor de la CFR Cluj, partidă programată pe data de 11 mai, sâmbătă, de la ora 20:00. În cadrul acestui meci, roș-albaștrii vor primi titlul și medaliile de campioni, astfel că dorința de celebrare a fanilor a făcut ca site-ul de unde se achiziționează biletele să se blocheze, ceea ce a determinat nemulțumiri.

MM Stoica a anunțat că peste 10.000 de bilete s-au achiziționat în prima oră de la punerea în vânzare. 

„Oameni buni, nu vă enervați!!! Site-ul de bilete mai dă și rateuri când e asaltat, înțelegeți-l și pe el. Nu mai știe cum e când se decernează trofeul. În prima oră s-a sărit de 10.000 cu CFR.

Vestea bună e că în peluze și tribuna a 2-a nu vor exista zone tampon. So, let’s go crazy!!! Mă abțin cu greu de la ironii. Dar mă abțin”, a scris Mihai Stoica pe pagina personală de Facebook.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?