Echipa nationala Suporterii naţionalei ies la atac, din cauza biletelor la EURO 2024. "FRF şi UEFA, mafia biletelor"

Data publicării:
FOTO DC MEDIA
FOTO DC MEDIA

Suporterii echipei naţionale reclamă faptul că nu au prins bilete la EURO 2024, în dauna unor giganţi din zona comercială, care acum promit biletele prin tombole condiţionate, ori le vând la preţuri de câteva ori mai mari. 



"După "extragerea" evazivă și controversată din finalul lunii ianuarie și astfel distribuirea inițială a biletelor pentru echipele calificate la Euro 2024, ieri a avut loc o nouă "șansă" pentru suporterii români în încercarea de a prinde mult visatul tichet de intrare la măcar unul din meciurile care vor avea loc în Germania, în vară.

Rezultatul a cam fost la fel ca în urmă cu două luni, majoritatea suporterilor de bună credință au rămas cu buza umflată și cu visul frânt de a putea susține echipa națională și la Euro, așa cum au făcut-o la meciurile din preliminarii. S-a deschis ieri o platformă pe care accesul s-a reușit foarte greu, majoritatea primind acces pe site de-abia după 1-2 ore sau mai mult de la deschidere, când nu prea se mai găsea nimic", au transmis cei de la Uniţi sub Tricolor, într-un mesaj în care acuză că "FRF şi UEFA = mafia biletelor".

Bilete prin tombole condiţionate sau bilete la suprapreţ 

Suporterii cer explicaţii cu privire la faptul că mai multe site-uri vând bilete la meciurile României de la EURO 2024 la preţuri exagerate, dar şi că unele companii au început să ofere posibilitatea de a participa la tombole condiţionate de a le deveni client pentru a câştiga bilete. 

"Cu toate acestea, site-urile de comerț online (de tipul Olx), precum și cele de bișniță legalizată (site-urile de bilete la suprapreț) abundă de bilete inclusiv la meciurile României, dar la prețuri de câteva ori mai mari decât cel oficial, iar nimeni nu face nimic pentru a rezolva această mizerie. Între timp, au apărut fel de fel de companii care oferă bilete la meciuri prin tombole condiționate de a le deveni client. Deși aceste bilete ar fi trebuit să ajungă la cei care susțin cu adevărat naționala din tribune, la suporteri, un procent semnificativ s-a dus spre fel de fel de speculanți, atât iliciți, cât și așa-ziși legali, totul cu girul UEFA și al unor federații naționale.

Deși organizația coruptă UEFA era deja binecunoscută și dovedită că ocrotește o mare mafie a biletelor care se activează cel puțin la fiecare turneu final sau finală de cupă europeană, erau poate infime așteptări ca FRF să nu mai repete batjocura față de suporteri din multe alte ocazii, cum a fost și la Campionatul European U21 din vara trecută", au mai spus suporterii.

Am cerut un punct de vedere Federaţiei Române de Fotbal în acest caz şi am întrebat dacă FRF are vreo implicare în distribuirea biletelor. Vom reveni cu un răspuns de îndată ce îl vom avea. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?