Fotbal international Surpriză în Cupa Franţei. Monaco, eliminată de o echipă de liga a treia - Video

Data publicării:
Foto cu rol ilustrativ: Pexels
Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Formaţia de liga a treia Rouen a produs o mare surpriză în Cupa Franţei la fotbal.Rouen a eliminat valoroasa echipă AS Monaco, joi seara, cu 6-5 la loviturile de departajare, într-un meci din optimile de finală. Monegascii au deschis scorul prin internaţionalul american Folarin Balogun (35 - penalty), dar Clement Bassin a restabilit egalitatea (45+5).

Video

La loviturile de departajare, Balogun a ratat penalty-ul care putea aduce calificarea formaţiei din Principat, iar ratarea lui Maghnes Akliouche a condamnat-o pe Monaco să părăsească prematur competiţia. Sferturile de finală ale Cupei Franţei propun un derby între Paris Saint-Germain şi OGC Nice, primele două clasate în Ligue 1.

Un alt duel între echipe din prima ligă va fi cel care le opune pe Olympique Lyon şi RC Strasbourg. Le Puy, echipă din National 2 (a patra divizie), va da replica formaţiei Rennes, în timp ce Rouen o va înfrunta pe Valenciennes, lanterna roşie a Ligii a II-a. Meciurile din sferturi vor avea loc pe 27 şi 28 februarie. 

dcsport Team | Categorie: Fotbal international
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel