Tenis Tatăl Simonei Halep, alături de sportivă la Miami Open. Ce spune Stere Halep despre forma fizică a campioanei

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Tatăl Simonei Halep, Stere, a realizat o serie de declarații prin care anunță forma fizică bună a fiicei sale din cadrul antrenamentelor de la Miami. Acesta consideră că Simo este pregătită să revină în meciurile oficiale și poate câștiga partida de astăzi, împotriva Paulei Badosa.



Stere Halep, acaparat de emoții în Florida

Tatăl Simonei a susținut faptul că fosta lideră mondială este pregătită pentru revenirea în circuitul profesionist de tenis, de la Miami Open. Campioana română debutează astăzi în turneul american WTA Masters 1000, împotriva Paulei Badosa (73 WTA), pe care a învins-o în ambele meciuri pe care le-au disputat în trecut.

Stere Halep spune că fiica sa arată bine la antrenamente înainte de duelul împotriva jucătoarei din Spania, recunoscând că este emoționat: „Am foarte multe emoții... din cauză că...să vedem cum o să funcționeze mâine Simona! Aici [la antrenamentele de la Miami] am văzut-o foarte bine, este în parametri normali, dar să vedem ce putem face mâine, în timpul jocului!”

Mare diferență între antrenament și meciurile oficiale

Tatăl campioanei noastre a mai recunoscut faptul că meciul pe care îl va disputa Simona, astăzi, este unul dificil, în condițiile în care aceasta a lipsit din competiția oficială timp de un an și jumătate. „Este altceva față de antrenament! [..] Da, da, s-a pregătit, dar lipsa turneelor își spune cuvântul! Nu se poate [ca antrenamentele să fie identice cu meciurile din circuit]...dar noi sperăm!”

Simona Halep și Paula Badosa se cunosc

Stere Halep rămâne optimist în ceea ce privește evoluția programată în această seară dintre Simona și Paula Badosa, declarând că speră la un succes din partea fiicei sale: „Eu am sperat întotdeauna și voi spera!”

Mai mult decât atât, tatăl sportivei crede că tragerea la sorți de la Miami Open a fost una de bun augur pentru Simona, întrucât aceasta nu trebuie să își facă alte griji privind vreo jucătoare pe care nu a mai întâlnit-o până acum în circuit: „E un meci foarte interesant, că se cunosc, în primul rând! Acum să vedem lupta de mâine...care va fi învingătoarea! [..] întotdeauna, [..] când joci cu un jucător necunoscut, îți faci probleme, pentru că nu-i cunoști stilul de joc. Și atunci e cel mai greu! Ca să poți să o descoperi prima dată, se mai duc câteva game-uri, până descoperi adversarul...cum joacă!”

Cu pumnii strânși pentru Simo

Toți admiratorii și fanii Simonei așteaptă revenirea campioanei de astăzi, de la Miami. Stere Halep a recunoscut, în calitate de tată, că speră foarte mult ca Simo să o poată învinge astăzi pe Badosa. „Dar eu, normal, ca părinte, trebuie să fiu... subiectiv!”, a declarat tatăl acesteia, pentru DigiSport.

Cu toate că speranțele privind succesele Simonei după revenire sunt mari, deja unii comentatori ai sportului alb s-au pronunțat cu privire la tenisul arătat de Simona la antrenamentele de pe terenul american. Printre aceștia, și José Morgado, care, printr-o postare pe fostul Twitter, actual X, a afirmat că se bucură să o vadă din nou pe Simona pe teren, doar că lovitura sa de forehand arată „ciudat”:

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?