Fotbal international Tătăruşanu, umilit de Cristiano Ronaldo. A luat 8 goluri de la echipa portughezului. CR7 a înscris de trei ori

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Ciprian Tătăruşanu nu a avut nicio şansă în faţa lui Cristiano Ronaldo şi a colegilor săi de la Al Nassr. 



Al Nassr a învins Abha, echipa portarului român Ciprian Tătăruşanu, cu 8-0, iar Cristiano Ronaldo a marcat un hattrick în prima repriză. La 39 de ani, portughezul a înscris în minutele 11, 21 şi 42. Celelalte goluri ale celor de la Al Nassr au fost marcate de Sadio Mane, Abulmajeed Al-Sulayheem, Abulrahman Ghareeb şi Abulaziz El-Elewal. 

Cristiano Ronaldo vine după un alt hattrick reuşit în poarta celor de la Al-Tai, echipă antrenată de Laurenţiu Reghecampf, şi a ajuns, astfel, la 36 de goluri în 35 de meciuri disputate în acest sezon. 

Al-Nassr ocupă poziţia a doua în campionatul Arabiei Saudite, cu 62 de puncte, la 12 lungimi în spatele liderului Al-Hilal, în timp ce Abha se află pe penultimul loc al clasamentului, cu 22 de puncte şi cea mai slabă apărare (68 de goluri primite), scrie Agerpres.

Un hotel din Slovacia scoate la licitaţie patul pe care a dormit CR7

Un hotel din Ljubljana va scoate la licitaţie în scopuri caritabile patul pe care a dormit starul fotbalului Cristiano Ronaldo săptămâna trecută, relatează luni site-ul 24ur, scrie EFE.

Conform site-ului, prezenţa jucătorului portughez în capitala Sloveniei, unde a participat la un meci amical, a provocat "o adevărată Ronaldomania".

Numeroşi fani au căutat să urmărească fiecare pas al fotbalistului în încercarea de a se apropia pentru a-i cere un autograf sau a face o fotografie cu el.

"Vedeta şi-a dezamăgit fanii evitând acele încercări şi părăsind Slovenia la scurt timp după meciul disputat pe 26 martie, pe care slovenii l-au câştigat cu 2-0", arată site-ul citat.

Având în vedere marea popularitate a fotbalistului, hotelul Gran Plaza din Ljubljana, unde a fost cazată echipa portugheză, a decis să scoată la licitaţie patul lui Ronaldo pentru un preţ de pornire de 5.000 de euro.

Licitaţia va avea loc la sfârşitul lunii aprilie, iar fondurile strânse vor fi donate în scopuri caritabile, a anunţat hotelul. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?