Superliga Romaniei Tavi Popescu, apărat de omul care l-a crescut. "Nu e un caz pierdut. Cei de la FCSB ar trebui să îl ajute"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Octavian Popescu nu are un sezon prea bun, lucru care i-a atras nenumărate critici. Evoluţia din meciul pierdut de FCSB cu Rapid a alimentat şi mai mult criticile la adresa decarului. 



FCSB a fost învinsă de Rapid, scor 4-0, în ultima etapă a sezonului regulat, iar Octavian Popescu a fost printre cei mai criticaţi fotbalişti ai roş-albaştrilor. Actorul Mihai Mălaimare, spre exemplu, a spus că Octavian Popescu "a greşit sportul". 

"E inacceptabil că un jucător precum Octavian Popescu există la FCSB. Acest băiat nu cred că ridică o halteră pe zi, ori este obligatoriu. Nu aleargă deloc, decât atunci când are el chef.

Fotbalul este un sport de echipă, poate îi explică cineva. Deși nu are sens. El a greșit sportul, după părerea mea. Putea fi un foarte bun arogant și nesimțit pe terenul de tenis. Acolo este un sport individual, ești cum ești și lumea te aplaudă sau te fluieră. Dar aici, să fluiere o echipă din cauza ta este inacceptabil", a declarat Mihai Mălaimare.

Popescu, apărat de omul care l-a crescut 

 

Mihai Badea, fostul preşedinte al Regal Sport Bucureşti, clubul la care a crescut Octavian Popescu, spune că fotbalistul are nevoie de încredere şi de sprijin de la cei din jur, nu de critici, pentru a trece peste această perioadă. În plus, spune Badea, nu e prima dată când Popescu trece prin astfel de momente. 

"În momentul ăsta, Tavi are nevoie de încredere. El a trecut şi la juniori printr-o perioadă similară. Noi, cei din cadrul clubului, am încercat, am vorbit cu el, i-am dat multă încredere, şi copilul ăsta a trecut peste. Nu tot timpul a avut meciuri extraordinare. După ce a făcut trecerea la juniorii mari, nu a fost o perioadă foarte bună atunci. Dar acest copil are nevoie de încredere. De ce spun asta? Gândiţi-vă că e plecat de acasă de la 11 ani, a făcut multe sacrificii, a stat departe de familie. 

Noi am încercat să îi fim familie. Copilul ăsta, când vede că îi dai încredere, dă totul. Asta ar trebui să facă cei de la FCSB. Tavi nu cred că e un caz pierdut. Pentru că talentul nu îl ia nimeni. Cei de la FCSB ar trebui să îl ajute să treacă peste această perioadă. Are 21 de ani, şi nu cred că e un caz pierdut. E un fotbalist consacrat, cred, are selecţii la naţionala de seniori, la naţionala de tineret. Cu ajutorul nostru, al tuturor, ar putea să treacă peste această perioadă. Eu vreau să îl văd că îi merge bine, asta e dorinţa mea", a declarat Mihai Badea la Fanatik. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?