Stiri Taylor Swift aduce sume uriaşe pentru NFL, datorită relaţiei cu Travis Kelce

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Taylor Swift a devenit o adevărată mină de aur pentru NFL, liga naţională de fotbal din SUA. 



Vedeta muzicii pop Taylor Swift, care are o relaţie cu Travis Kelce, jucătorul echipei de fotbal american Kansas City Chiefs, a generat un impact financiar pentru NFL (liga profesionistă de fotbal american) şi pentru echipa partenerului său de 331,5 milioane de dolari, conform datelor furnizate de Apex Marketing Group, lider pe piaţa de consultanţă şi publicitate, informează EFE.

"Este o situaţie perfectă pentru că ai o vedetă a muzicii şi o combini cu un tip din NFL, un sportiv de renume", a afirmat Eric Smallwood, preşedintele Apex Marketing Group.

Kelce, care afirmase public că este un admirator al interpretei piesei "Fearless", a început o relaţie cu Taylor Swift în urmă cu câteva luni.

Impactul mediatic a crescut când Taylor Swift a început să asiste la meciurile echipei Kansas City Chiefs, atât de pe teren propriu, cât şi din deplasare, îmbrăcată în culorile lui Chiefs şi cu numele lui Kelce, favorizând astfel promovarea la nivel comercial, a mai spus reprezentantul Apex Marketing Group.

Cântăreaţa este aşteptată să participe la Super Bowl-ul LVIII, ce va avea loc pe 11 februarie, lucru încă neconfirmat deoarece vedeta are programat un concert în acea perioadă.

Kansas City Chiefs, campioana en titre, o va înfrunta pe San Francisco 49ers, finala NFL, pe Allegiant Stadium din Paradise (Nevada), scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Stiri




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?