Tenis Tenismenul Nicholas Ionel, în sferturile de finală ale turneului Challenger de la Barcelona

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Nicholas David Ionel va juca pentru un loc în semifinalele competiției de la Barcelona, după ce l-a învins pe belgianul Michael Geerts, în sferturile de finală ale turneului Challenger din Spania, după un meci dificil.



Parcurs bun la Barcelona, pentru Nicholas Ionel

Tenismenul român Nicholas David Ionel (267 ATP) s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului challenger de la Barcelona, dotat cu premii totale de 74.825 de euro, după ce l-a învins pe belgianul Michael Geerts cu 7-6(7) 4-6 6-1.

Nicholas David Ionel, jucător de 21 de ani, s-a impus după aproape trei ore de joc (2 h 56 min).

Prima manșă a fost una foarte echilibrată, diferenţa făcându-se în tiebreak. Acolo, românul a reușit să concretizeze a patra sa minge de set (9-7). Soarta actului secund a fost decisă de un break reușit de Geerts (339 ATP), jucător în vârstă de 29 de ani, la scorul de 3-3, belgianul câștigând, în final, cu 6-4. Românul, pe de altă parte, a dominat setul decisiv, pe care și l-a adjudecat cu un sec 6-1.


Nicholas David Ionel și-a asigurat un cec de 2.070 de euro și 12 puncte ATP, după meciul din optimile de finală, notează Agerpres.

Acesta îl va înfrunta, în sferturile de finală, pe câștigătorul meciului dintre francezul Valentin Royer (292 ATP) și dominicanul Nick Hardt (301 ATP). Meciul dintre aceștia este programat pentru miercuri, 3 aprilie, de la ora 16:45.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?