Tenis Tenisul se alege cu un nou cuplu. Relația, confirmată de Sinner

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Relația a fost confirmată de jucătorul italian, după existența mai multor zvonuri privind faptul că cei doi ar forma un cuplu.



Sinner este discret în ceea ce privește relația cu Anna Kalinskaya

De câteva săptămâni, zvonurile potrivit cărora italianul Jannik Sinner și rusoaica Anna Kalinskaya ar forma un cuplu amoros au inundat presa internațională. Se pare că speculațiile privind noul cuplu al „sportului alb” au fost confirmate de tenismen, în cadrul unei conferințe de presă, la turneul de la Roland Garros.

Sinner (2 ATP), în vârstă de 22 de ani, este cunoscut ca fiind un jucător ce ține la sfera vieții sale personale. El a declarat: „Mă cunoașteți, nu-mi place să vorbesc despre viața mea privată, dar da, suntem împreună.”

Anna Kalinskaya, în vârstă de 25 de ani, ocupă locul 25 în ierarhia tenisului feminin, cele mai bune performanțe ale sale fiind înregistrate anul acesta, ajungând până în faza sferturilor de finală de la Australian Open și finala jucată în cadrul turneului WTA 1000 de la Dubai, pierdută în fața italiencei Jasmine Paolini.

Rusoaica a fost văzută în tribune, fiindu-i alături lui Sinner care juca în primul tur, la Roland Garros. Ea evoluează în prima rundă pe zgura din Paris în fața franțuzoaicei Clara Burel (44 WTA). 

Pe terenul Suzanne-Lenglen, meciul italianului din primul tur nu a fost perturbat de ploaie, întrucât acoperișul a fost retractat, permițându-i celui de-al doilea favorit să câștige cu scorul 6-3 6-3 6-4, în confruntarea cu americanul Christopher Eubanks (46 ATP).

Tsitsidosa revine în prim-plan

Noile informații privind cuplul format dintre Sinner și Kalinskaya vin doar la o zi după ce spaniola Paula Badosa și grecul Stefanos Tsitsipas au confirmat faptul că s-au împăcat, la mai puțin de trei săptămâni de la anunțul despărțirii.

Tenismenul născut la Atena a mărturisit că și-a dat seama de importanța pe care o are Badosa în viața sa, astfel că aceștia au fost de comun acord să reînceapă relația: „După două-trei săptămâni, mi-am dat seama că este o persoană care m-a sprijinit foarte mult, iar când a încercat să-mi vorbească despre întâlnire am simțit cât de intensă este dragostea pe care o avem unul pentru celălalt.

Mi-am dat seama că această relație pe care o am cu Paula este complet diferită de orice altă relație pe care am avut-o în trecut, simt că este persoana mea și că ne înțelegem unul pe celălalt. Iar asta pune mai multă valoare în tot ceea ce fac și o vreau alături de mine cât mai des. Așa că da, ne-am reconectat și suntem într-o formă bună”, a dezvăluit grecul.

Tsitsipas (9 ATP) a trecut și el de primul tur de la Roland Garros, luni, învingându-l pe maghiarul Marton Fucsovics (54 ATP), scor 7-6(7) 6-4 6-1, în 2 ore și 22 minute.

De asemenea, și Paula Badosa (139 WTA) va evolua pe zgura din Franța, marți, 28 mai, în fața britanicei Katie Boulter (28 WTA).

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?