Fotbal international The Independent anunţă mutarea carierei pentru Roberto de Zerbi. Se întoarce în Italia şi semnează cu Juventus

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Roberto de Zerbi ar putea fi noul antrenor al celor de la Juventus, anunţă presa engleză. 



Antrenorul italian, fost jucător la CFR Cluj, s-ar putea întoarce în Serie A după ce s-a confirmat despărţirea de Brighton. Favorită pentru semnătura lui ar fi Juventus Torino, proaspăt rămasă fără antrenor după despărţirea de Massimiliano Allegri. 

The Independent scrie că de Zerbi ar fi intrat în vizorul celor de la Juventus după ce Thiago Motta, antrenorul celor de la Bologna, a spus că va discuta cu actuala echipă prelungirea contractului. 

Despre Roberto de Zerbi s-a scris că ar putea semna cu Liverpool, după ce Jurgen Klopp a anunţat că pleacă, cu Barcelona, dar şi cu Bayern Munchen. Toate aceste variante au picat, însă. 

Juventus l-a demis pe Allegri după ce a câştigat Cupa Italiei 

lubul de fotbal Juventus Torino a anunţat vineri că l-a demis pe antrenorul Massimiliano Allegri, la două zile după ce echipa a câştigat pentru a 15-a oară în istoria sa Cupa Italiei, învingând-o în finală pe Atalanta Bergamo (1-0), informează AFP.

Allegri era sub presiune de când echipa sa s-a prăbuşit în Serie A, ajungând pe poziţia a 4-a, când mai sunt două etape. Echipa şi-a asigurat totuşi prezenţa în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

Contractul lui Allegri a fost reziliat din cauza "comportamentului (...) incompatibil cu valorile lui Juventus", a explicat Juventus într-un comunicat. Tehnicianul a fost eliminat în minutele de prelungire ale finalei, apoi l-a atacat pe unul dintre oficialii clubului când jucătorii sărbătoreau câştigarea trofeului, după care l-a insultat şi l-a ameninţat că îl loveşte pe directorul cotidianului Tuttosport, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?