Fotbal international Thiago Alcantara (Liverpool), abia revenit pe teren, s-a accidentat din nou

Data publicării:
Fotografie de la RF._.studio, Pexels
Fotografie de la RF._.studio, Pexels

Mijlocaşul spaniol Thiago Alcantara, proaspăt recuperat, s-a accidentat din nou, duminică, în meciul cu Arsenal, la prima sa apariţie pentru echipa engleză de fotbal Liverpool din luna aprilie a anului trecut după o accidentare la un şold, a relatat joi presa britanică, citată de AFP. 



Jucătorul de 32 de ani a suferit o leziune musculară după ce a intrat în joc în min. 85 al partide de la Londra, primul său meci de campionat după zece luni. Fostul mijlocaş al echipei Bayern Munchen a jucat 98 de meciuri pentru Liverpool de la sosirea sa în vara lui 2020, iar contractul său expiră la finalul sezonului în curs.

Liverpool, liderul din Premier League după 23 de etape, nu va putea conta nici pe ungurul Dominik Szoboszlai, accidentat, la meciul cu Burnley de sâmbătă, dar va beneficia de aportul mijlocaşului japonez Wataru Endo, revenit de la Cupa Asiei.

Atacantul egiptean Mohamed Salah, accidentat şi el la Cupa Africii pe Naţiuni, nu va disponibil, dar a efectuat joi exerciţii fizice în sală alături de coechipieri. 

dcsport Team | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?