Liga Campionilor Thomas Tuchel, optimist după remiza cu Real Madrid din Champions League

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Atât antrenorul, cât și jucătorii lui Bayern sunt optimiști în ceea ce privește calificarea în finala Ligii Campionilor, chiar dacă echipa germană a remizat pe teren propriu cu Real Madrid, scor 2-2.



Tuchel abia așteaptă meciul de la Madrid

Antrenorul lui Bayern Munchen, Thomas Tuchel, consideră că șansele de calificare ale echipei sale în finala Ligii Campionilor au rămas intacte după remiza înregistrată pe teren propriu, marți seara, scor 2-2, în compania formației Real Madrid, în prima manșă a semifinalelor competiției.

„Situația este acum foarte clară. Mergem la Madrid, iar câștigătorul ia totul. Suntem pregătiți să luptăm. Este important să credem asta...

Santiago Bernabeu este unul dintre cele mai complicate locuri pentru a câștiga un meci, dar evident că este posibil, șansele sunt egale. Obiectivul este foarte clar, trebuie să fim curajoși, plini de încredere și fără emoții în meciul retur!”, a declarat Tuchel.

Fotbaliștii lui Bayern, în continuare optimiști

Căpitanul lui Bayern, portarul Manuel Neuer, a afirmat la rândul său, că o calificare în marea finală este în continuare posibilă. „Este bine că avem încă totul în mâinile noastre. Ne-ar fi plăcut să câștigăm astăzi. ținând cont de fizionomia meciului, am fi meritat să părăsim terenul învingători. Ne vom concentra însă pe meciul retur, a cărui învingătoare va merge în finală”, a subliniat experimentatul goalkeeper german.

De asemenea, și atacantul englez Harry Kane, autorul celui de-al doilea gol al bavarezilor, speră ca Bayern să profite de „marea oportunitate” pe care o are de a se califica în finala Liga Campionilor, care va avea loc în Anglia, pe legendarul stadionul Wembey.

„Consider că este ca și cum am porni de la 0-0. Mai avem la dispoziție un meci pentru a merge pe Wembley, este o mare oportunitate. Am început bine această partidă și puteam conduce cu 1-0. Însă ei au marcat împotriva cursului jocului, dar așa procedează. Au jucători tineri, rapizi și talentați. Te pot răni într-o secundă”, a spus Kane, care a înscris marți al optulea său gol în actuala ediție a Ligii Campionilor și al 43-lea în toate competițiile, de la debutul sezonului.

Brazilianul Vinicius Junior a marcat ambele goluri ale echipei Real Madrid în meciul de pe Allianz Arena, în minutele 24 și 83 (din penalty). Pentru Bayern, au înscris Leory Sane (min. 53) și Harry Kane (min. 57 din penalty). Returul este programat pe 8 mai, la Madrid.

În cealaltă semifinală a Ligii Campionilor, Borussia Dortmund va primi, miercuri seară, vizita formației Paris Saint-Germain, meciul retur urmând să se dispute pe 7 mai, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?