Superliga Romaniei Titlul câştigat de FCSB, "o lovitură pentru antrenorii din România"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

FCSB a câştigat titlul în Liga 1 după o pauză de nouă ani, însă criticile la adresa lui Gigi Becali continuă. 



Anghel Iordănescu, fost selecţioner al României, este de părere că titlul câştigat de roş-albaştri reprezintă o lovitură pentru antrenorii din România. 

”E o lovitură pentru meseria de antrenor, pentru ceea ce înseamnă antrenorul de la noi din țară. Antrenorul român a decăzut, aproape că nu mai contează. E încorsetat și înjunghiat pe la spate.

Mă refer la faptul că, dacă jucătorii vor să schimbe un antrenor, schimbă un antrenor. Antrenorul e pus la zid și i se dau formația și schimbările.

Antrenorii de la FCSB au meritul că echipa stă bine din punct de vedere fizic. Însă Gigi Becali a spus clar că el conduce, el face transferurile, el face lotul, formația de start și schimbările”, a declarat Anghel Iordănescu, la Liga Digisport.

Ce sumă trebuie să investească Becali pentru a ajunge în grupele Ligii Campionilor 

Într-un interviu exclusiv pentru DC Sport, Duckadam a spus ce sumă trebuie să investească Gigi Becali pentru a-şi îndeplini visul. 

"Nu, e foarte greu să mai avem o echipă în Liga Campionilor. Poate peste zeci de ani. S-au schimbat datele problemei. Dacă ai bani, poţi să îţi faci o echipă. Să ne uităm doar la Manchester City. Au aşteptat 5 ani, cu investiţii de miliarde, să câştige Liga Campionilor. PSG a investit miliarde şi nu a reuşit să o câştige. Noi nu avem nicio şansă la ora actuală, pentru că totul e dictat de bani. 

Mă întreba cineva ce ar trebui să facă domnul Becali pentru a ajunge în grupele Ligii Campionilor. Trebuie să investească 200 de milioane. Iar ca să ajungă în semifinalele Ligii Campionilor, să investească 1 miliard, cel puţin. Cam asta este diferenţa între noi şi celelalte echipe. 

Şi lipsa intensităţii campionatului e dată tot de bani. Dacă ne uităm în Anglia, Germania, Spania, Italia, sunt cei mai buni jucători din lume. De aia au campionate mai bune ca al nostru. Noi aducem jucători liberi de contract. Totul se leagă de bani!

Ce s-a întâmplat cu Sheriff Tiraspol e o întâmplare. Noi, la finalul anilor 80, nu am fost un meteorit, am dominat fotbalul european. Am câştigat o finală, am jucat încă una, am jucat şi o semifinală", a declarat Helmuth Duckadam. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?