Echipa nationala Titular sau rezervă? Gică Hagi spune că Ianis e cel mai decisiv jucător al naţionalei, Edi Iordănescu răspunde. "Nu sunt interesat de ce spune părintele Hagi"

Data publicării:
Sursa: Agerpres (în foto, Radu Drăguşin şi Ianis Hagi)
Sursa: Agerpres (în foto, Radu Drăguşin şi Ianis Hagi)

Gheorghe Hagi a spus, după partidele amicale ale României cu Irlanda de Nord şi Columbia, că Ianis Hagi este cel mai decisiv jucător al naţionalei din ultimii trei ani. Selecţionerul Edi Iordănescu ar fi răbufnit într-o discuţie avută la FRF despre acest subiect. 



Ianis Hagi a înscris în meciul contra Columbiei, de pe Civitas Metropolitano, pierdut de tricolori cu 3-2, deşi a intrat din postura de rezervă. Gică Hagi l-a înţepat pe Edi Iordănescu şi a spus că Ianis este singurul dintre jucătorii care evoluează mai puţin la club care nu a fost titular la naţională, făcând trimitere la Horaţiu Moldovan, Radu Drăguşin şi Andrei Raţiu, titulari contra Columbiei. 

"Din jucătorii care au jucat mai puțin, el a fost singurul care nu a fost titular. E un da, foarte da! E singurul care n-a jucat titular. Jucătorul decisiv din 2021. E o temă și asta, e de reflectat.

El are 3 goluri și două pase decisive în ultimele 5 meciuri pentru națională. S-a vorbit că nu a mai jucat la echipa de club în ultimele două luni, ok, dar trebuie să nu uităm că a fost un an accidentat”, a spus Hagi, la Digi Sport.

Radu Naum, jurnalist Digisport, spune că Edi Iordănescu ar fi răspuns, într-o discuţie pe care selecţionerul a avut într-un cadru restrâns la FRF, atacurilor lui Gică Hagi. 

"Am o sursă destul de credibilă care mi-a spus că ar fi fost astăzi la Federaţie o discuţie despre ce a zis Gică Hagi. Şi Edi Iordănescu a spus aşa: 'Sunt foarte interesat de ce spune fostul mare fotbalist Gică Hagi. Sunt la fel de interesat de ce spune actualul antrenor Gică Hagi. Nu sunt deloc interesat de ce spune părintele Gică Hagi. Dacă aş sta să ascult toţi părinţii jucătorilor mei de la naţională, aş avea parte de mult stres şi puţină obiectivitate. Am mare încredere în calităţile şi potenţialul lui Ianis Hagi, sunt foarte mulţumit de cum a intrat în aceste două meciuri. Sunt foarte trist de câte ori nu primeşte şanse la club. Dar îmi doresc o relaţie corectă şi sinceră cu el, cum am cu toţi fotbaliştii mei. Însă această relaţie poate funcţiona doar în doi, nu în trei"", a spus Radu Naum. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel