Fotbal Toate condițiile, acceptate de CFR Cluj! De unde a semnat Dan Petrescu contractul cu echipa ardeleană

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După umilința din Cupa României cu formația Corvinul Hunedoara, CFR Cluj a încheiat partida din play-off cu Farul Constanța cu scorul de 1-5. Astfel, oficialii clubului clujean sunt de acord să accepte orice condiție impusă de Dan Petrescu.



Petrescu vine din vară, CFR acceptă tot ce vrea „Bursucul”

Clujenii păreau că își revin după eșecul din sferturile de finală ale Cupei României, în urma căruia au încasat patru goluri de la Corvinul Hunedoara. În play-off, aceștia au reușit să câștige în Giulești, scor 4-1 cu Rapid București. După acea victorie, ardelenii au cunoscut un nou eșec cu liderul clasamentului, FCSB, ca mai apoi să fie învinși în deplasare, la Ovidiu, de către constănțenii lui Gică Hagi, scor 1-5. După seria de insuccese ale clubului de fotbal din Gruia, singura salvare pe care o văd oficialii este aducerea lui Dan Petrescu pe bancă, acceptând orice condiție pusă de antrenorul de 56 de ani.

Fostul antrenor al celor de la Jeonbuk a semnat deja contractul cu fosta campioană a României, doar că acesta va debuta la echipă abia din vară.

Locul din care a semnat Dan Petrescu preluarea clubului CFR Cluj

Patronul clubului, Neluțu Varga, și a dorit mult ca Dan Petrescu să revină la echipa la care a cunoscut atâtea succese, demisia lui Mutu de la echipa ardeleană sincronizându-se perfect cu plecarea lui Petrescu din Coreea, datorată șirului lung de eșecuri din liga de fotbal coreeană. Așadar, cea mai sigură variantă pentru CFR Cluj a rămas, în acest moment, revenirea „Bursucului”. De asemenea, Ioan Varga i-ar fi acceptat toate condițiile antrenorului, convingându-l să semneze contractul chiar din mașină.

„Dan Petrescu se afla în mașină, când a semnat contractul cu CFR Cluj”, potrivit DigiSport. În același timp, Dan Petrescu nu ar fi dorit să preia formația clujeană la final de play-off, ci din vară, iar patronul a fost de acord.

Reușitele antrenorului la CFR Cluj

- Câștigarea a patru titluri de Campioană a României

- Primul mandat la CFR Cluj (iunie 2017 - iunie 2018) - 37 de meciuri, 23 de victorii, 10 egaluri, 4 înfrângeri (2.14 puncte/meci)

- Al doilea mandat la CFR Cluj (martie 2019 - noiembrie 2020) - 84 de meciuri, 44 de victorii, 20 egaluri, 20 înfrângeri (1.81 puncte/meci)

- Al treilea mandat la CFR Cluj (august 2021 - 8 iunie 2023) - 103 meciuri, 55 de victorii, 21 egaluri, 27 înfrângeri (1.81 puncte/meci)

În total, Petrescu a înregistrat 224 de meciuri pe banca CFR Cluj.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel