Turnee ATP Tommy Paul, în premieră în semifinalele unui turneu Masters pe zgură

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Americanul Tommy Paul a reușit să se califice în penultimul act al competiției din capitala Italiei, după ce a trecut de polonezul Hubert Hurkacz, într-un meci care a depășit două ore și jumătate de joc. 



Premieră pentru Tommy Paul

Tenismenul american Tommy Paul l-a învins joi pe polonezul Hubert Hurkacz după o luptă aprigă, scor 7-5 3-6 6-3, reușind să se califice în semifinalele turneului ATP Masters 1000 de la Roma, dotat cu premii totale de 7.877.020 de euro.

Tommy Paul, locul 16 mondial și cap de serie numărul 14, a avut nevoie de două ore și 43 de minute pentru a trece de Hubert Hurkacz, locul 9 mondial și favorit numărul 7. Paul, al cărui joc se potrivește mai mult suprafeței de ciment, fiind semifinalist în acest an la Indian Wells, atinge pentru prima oară semifinalele unui turneu de asemenea anvergură pe zgură.



Americanul, care l-a învins în optimi pe rusul Daniil Medvedev, ocupantul locului 4 mondial și deținătorul titlului, va lupta pentru un loc în finală cu câștigătorul duelului dintre grecul Stefanos Tsitsipas (8 ATP) și chilianul Nicolas Jarry (24 ATP). Meciul acestora este programat să înceapă la ora 20:00.

Cealaltă semifinală în turneul ATP Masters 1.000 de la Roma îi va opune pe germanul Alexander Zverev, numărul 5 mondial, campionul olimpic en-titre, și chilianul Alejandro Tabilo (32 ATP), scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee ATP




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?