Fotbal international Toni Kroos și-a anunțat oficial retragerea. Mesajul transmis de jucătorul german

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Jucătorul în vârstă de 34 de ani a anunțat că se va retrage din fotbalul profesionist în vara acestui an, după competiția din Germania, EURO 2024.



Toni Kroos pune capăt carierei sale: „Real Madrid este și va fi ultimul club la care voi juca”

17 iulie 2014 - ziua prezentării mele la Real Madrid, ziua care mi-a schimbat viața. Viața mea de fotbalist – dar mai ales ca persoană. A fost începutul unui nou capitol la cel mai mare club din lume. După 10 ani, la sfârșitul acestui sezon, acest capitol se va încheia. Nu voi uita niciodată această perioadă de succes.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au primit cu inima deschisă și au avut încredere în mine. Dar mai ales, vreau să vă mulțumesc vouă, suporterilor echipei Real Madrid, pentru afecțiunea și dragostea pe care mi le-ați arătat încă din prima zi. De asemenea, această decizie înseamnă încheierea carierei mele de fotbalist în această vară, după EURO 2024.

Am spus mereu: Real Madrid este și va fi ultimul club la care voi juca. Sunt fericit și mândru că am luat această hotărâre la timpul potrivit și am ales eu momentu în care să se termine. Ambiția mea a fost mereu să îmi închei cariera în momente de succes. De acum înainte avem un singur gând: împreună pentru al 15-lea (n.r.- trofeu UEFA Champions League). Hala Madrid!”, a scris Toni Kroos, pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Kroos (@toni.kr8s)

Toni Kroos are în palmares nu mai puțin de 34 de trofee, printre care Cupa Mondială cu naționala Mannschaft-ului, 5 UEFA Champions League și 5 Supercupe ale Europei.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?