Fotbal international Toni Kroos vrea la EURO 2024 şi s-ar putea întoarce în naţionala Germaniei

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Germanul Toni Kroos ar putea fi convins să revină la naţională, pentru EURO 2024. 



Mijlocaşul Toni Kroos a deschis calea, luni, unei eventuale reveniri la echipa naţională de fotbal a Germaniei, precizând totuşi că nu a luat încă o decizie legată de acest subiect, dar nici în privinţa viitorului său la clubul Real Madrid, informează AFP.

"Sunt într-un proces de reflecţie privind echipa naţională. Există o posibilitate, da, dar vom vedea, la fel cum este o posibilitate să-mi prelungesc contractul cu Real Madrid. Pentru moment, nu ştiu", a declarat Kroos în conferinţa de presă de dinaintea meciului din Liga Campionilor de marţi cu RB Leipzig.

În decembrie, selecţionerul german Julian Nagelsmann a evocat posibilitatea de a-l convoca din nou pe mijlocaşul de 34 de ani, care însă şi-a anunţat retragerea internaţională în 2021.

Kroos ar putea fi tentat să-şi aducă experienţa unui lot în formare, după finalul generaţiei de aur din care a făcut parte şi care a cucerit titlul mondial în 2014, în vederea EURO 2024 din ţara sa, ce va debuta în luna iunie.

Fostul jucător al echipei Bayern Munchen, al cărui contract cu Real Madrid expiră în iunie, a afirmat că se gândeşte la viitorul său în capitala Spaniei.

"Încă nu am decis nimic. Dar sunt bucuros că oamenii vor ca eu să joc încă un an aici, este un semnal pozitiv", a spus jucătorul, citat de Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel