Superliga Romaniei Tony Da Silva ameninţă că demisionează de la Poli Iaşi: "Cu atitudinea asta... eu nu sunt fraier, nu fac teatru"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Tony Da Silva ameninţă că demisionează de la Poli Iaşi dacă jucătorii săi nu îşi schimbă atitudinea. Declaraţia a venit după înfrângerea cu 3-0 în ultimul amical dinaintea startului Ligii 1, contra celor de la Zimbru Chişinău. 



"Am fost la vestiar și i-am tras de urechi pe băieți. În prima repriză am controlat jocul, am avut ocazii. A fost primul meci acasă, cu suporteri pe stadion, băieții erau nerăbdători, au făcut lucrurile prea repede, ultima decizie nu a fost inspirată.

În repriza a doua am făcut niște schimbări, dar am luat două goluri. Avem o primă fază de construcție interesantă. Conducerea trebuie să facă un efort mare să aducă un vârf diferit, pentru că am jucat toată pregătirea fără atacant central.

Avem doar jucători mobili în față, trebuie să ne adaptăm la asta. Nu mă îngrijorează neapărat scorul, eu sunt îngrijorat numai de atitudine. Asta le-am spus și băieților în vestiar. Nu mi-a plăcut. Bine că s-a întâmplat acum, avem timp să corectăm. Eu cu atitudinea asta sunt primul care pleacă. Nu-mi place! Eu pot să pierd, dar cu capul sus, asta a fost deviza mea de fiecare dată.

Eu sunt ca tatăl lor, când îmi place le spun, când nu-mi place îi cert. Eu nu sunt fraier și nu fac teatru. Am greșit, dar se întâmplă, mă deranjează însă când greșeala se repetă. Avem timp până la meci să ne revenim”, a declarat Tony după meciul cu Zimbru, pe pagina de Facebook a celor de la Poli Iaşi. 

Ce fotbalişti a folosit Tony în amicalul cu Zimbru 

Fernandez (46 Ailenei) – Todoroski, F. Ilie (58 G. Soares), Samayoa (67 C. Silva), Ispas (67 Atanaskoski) – Marchioni (67 Itu), Bordeianu – Ștefanovici (55 Ștefanovici), Roman, Tailson (67 Teixeira) – V. Gheorghe (55 Harrison)

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?