Stiri Tottenham a umplut paginile de socializare cu Radu Drăguşin. Primele declaraţii ale românului care vrea "să joace meci de meci"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Radu Drăguşin a fost prezentat oficial la Tottenham, echipă la care va purta tricoul cu numărul 6. Englezii au umplut paginile de socializare cu fotografii cu noul lor jucător. 



Radu Drăguşin "vrea să joace în fiecare meci" la Tottenham, a declarat, pentru TuttoMercatoWeb, agentul fotbalistului român care, potrivit presei, se va transfera de la Genoa la echipa londoneză.

"Vorbim de două luni" cu Tottenham, a dezvăluit Florin Manea.

El s-a referit şi la interesul lui Bayern Munchen pentru fundaşul naţionalei României: "Bayern Munchen a apărut în ultima zi înainte de plecare şi este normal să ne gândim la asta. Totuşi, băiatul s-a ţinut de cuvânt cu Tottenham".

Întrebat dacă Drăguşin a avut oferte din Italia, agentul a răspuns: "Napoli a fost cel mai concret club. Dar Radu nu voia să meargă la altă echipă italiană, nici nu voia să plece de la Genoa la jumătatea sezonului... se gândea mai mult la suporterii rossoblu decât la carieră. Între timp Milan s-a interesat, am vorbit cu Moncada, dar i-am spus că noi am ales deja Tottenham. Suntem mulţumiţi de alegere, Radu îşi ţine cuvântul dat. Întotdeauna"

"Vrea să joace în fiecare meci (la Tottenham - n. r.). De mic a visat la Premier League. Când avea şaisprezece ani, eu am prezis că va merge în Anglia. Mi se spune Nostradamus de România", a declarat zâmbind Manea

Cluburile Genoa şi Tottenham Hotspur s-ar fi înţeles pentru transferul lui Radu Drăguşin la gruparea din Premier League, a anunţat, miercuri, celebrul specialist în mercato Fabrizio Romano, pe contul său din reţeaua X (fostă Twitter).

Conform detaliilor publicate de Romano, londonezii vor plăti suma de 25 de milioane de euro pentru Drăguşin, la care se adaugă bonusuri de 5 milioane, acum foarte uşor de atins, în înţelegere fiind inclus şi împrumutul fundaşului Djed Spence în Serie A, pentru care Tottenham va suporta salariul, scrie Agerpres.

Tottenham a umplut paginile de socializare cu Drăguşin 

Nu mai puţin de 6 postări legate de venirea lui Radu Drăguşin la Tottenham au fost publicate pe pagina de Facebook a clubului, fie că vorbim de clipuri video ori de fotografii. Ba mai mult, în una dintre aceste fotografii Radu Drăguşin este transformat într-un personaj din celebrul anime "Dragon's Ball Z".  

Primele declaraţii făcute de Radu Drăguşin în tricoul lui Spurs 

"Pot spune că am decis să mă alătur lui Tottenham din clipa în care am auzit de interesul acestui club pentru mine. M-am gândit la asta, am pus fiecare aspect pe masă, şi sunt convins că e cel mai bun pas pentru cariera mea. 

Ştiu că acest club are fani incredibili, jucători şi staff de senzaţie, aşa că abia aşteptam să vin. Pot spune că decizia a venit din inimă. E ceva incredibil. Abia aştept să cunosc pe toată lumea şi să încep să joc", a declarat Radu Drăguşin pentru site-ul oficial al lui Tottenham.

Radu Drăguşin a dezvăluit şi ce a discutat cu Ange Postecoglou, managerul lui Spurs. 

"Practic, mi-a spus că i-ar plăcea foarte mult să mă alătur echipei, pentru că îi placea cum joc şi crede că m-aş potrivi perfect. Asta clar m-a ajutat să iau decizia, pentru că am simţit o conexiune bună cu el imediat ce am discutat. Îmi place fotbalul practicat de dumnealui, cu defensiva sus, agresiv, cu spaţii. Sunt încântat", a mai declarat Drăguşin. 

"E un pas mare pentru mine, dar simt că e cel corect. Toată viaţa, mi-am dorit să joc fotbal la cel mai înalt nivel şi să joc în Premier League. Acum pot spune că toate visele mi s-au îndeplini. Abia aştept. Sunt pregătit, mi-a plăcut mereu acest campionat, mi-a plăcut cât de fizic este, cât de intens este totul, şi cred că este campionatul perfect în care să cresc. Sunt fericit să fiu aici, abia aştept să intru pe teren", a completat fundaşul. 

Sursa: Facebook Tottenham Hotspurs

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Stiri





DC Media Group Audience
pixel