Fotbal international Transferul la Real Madrid, condiţie ca Mbappe să câştige Balonul de Aur

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Atacantul francez Kylian Mbappe îşi încheie contractul cu PSG în această vară, iar presa internaţională afirmă că acesta ar urma să semneze cu Real Madrid, echipă care îl curtează deja de 7 ani. 



Ronaldo Nazario, "Fenomenul", e sigur că francezul va putea câştiga Balonul de Aur dacă va juca în capitala Spaniei.

"Toată lumea vorbeşte de plecarea sa la Madrid... este un jucător incredibil, va deveni unul dintre cei mai buni dacă va merge la Real Madrid, este o alegere potrivită ca să câştige în sfârşit Balonul de Aur, ceea ce cred că este visul său", a spus Ronaldo, care a evoluat la clubul de pe Santiago Bernabeu între 2002 şi 2007.

Mbappe e mai mult rezervă la PSG

Luis Enrique a decis să nu îl mai folosească atât de mult pe Mbappe după ce acesta a anunţat că va pleca de la PSG în această vară, pentru a învăţa echipa să joace fără el. 

Ronaldo s-a arătat prudent când a fost întrebat dacă Mbappe este deja prea mare pentru PSG şi dacă are prea multă putere la gruparea din capitala Franţei.

"Nu ştiu ce este adevărat, dar s-a vorbit mult despre situaţia lui la club. Ştiu că au făcut foarte multe eforturi pentru a-l păstra (vara trecută - n. r.), a fost vedeta proiectului. La Madrid, cu siguranţă va avea o echipă care îl va sprijini în toate deciziile sale. Va fi susţinut pe teren şi în afara lui. Îl vor proteja. Dar cred ca s-a simţit bine la Paris. Un lucru este sigur, vom avea destul timp ca să ne bucurăm de fotbalul lui", a spus brazilianul, laureat al Balonului de Aur în 1997 şi 2002, conform Agerpres. 

Mbappe ar urma să aibă cel mai mare salariu din lotul Realului, conform Marca, "pe baza statutului său neoficial de cel mai bun jucător din lume", dar cu un salariu care nu va depăşi 20 de milioane de euro net pe sezon, plus bonusuri pentru obiective, pe parcursul celor cinci ani.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel