Superliga Romaniei Transferul lui Florinel Coman în Qatar a picat. Gigi Becali spune că îi măreşte salariul şi clauza de reziliere

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Florinel Coman nu mai pleacă la Al Duhail, în Qatar. Gigi Becali, finanţatorul FCSB, a anunţat că vrea să îi mărească salariul lui Florinel Coman, dar şi clauza de reziliere, în valoare acum de 5 milioane de euro. 



"Da, nu mai pleacă Florinel. Eu, din respect şi bun simţ, spun tot ce se întâmplă. Eu nu am băgat nimic de la mine. Florinel are impresar italian, în Italia aşa e, fără 10% comision nu se poate. Ei cam atât cer, 10% din suma de transfer. Ce se întâmplă de fapt. Bine, nu la Florinel. Florinel are 25 de ani. Dar impresarii cam controlează jucătorii. Şi jucătorii merg acolo unde spun impresarii. Ei cam au încredere în impresari, că sunt tineri, nu ştiu ce să facă. Clubul, dacă vrea să dea banii, îi dă. Dacă nu, nu! 

Eu le-am scris celor din Qatar şi le-am zis condiţiile mele. Şi nu au mai dat niciun semn de viaţă de atunci. Părerea mea este că ei au crezut că pot da pe jucător până în 4 milioane de euro. Eu spun discuţia pe care am avut-o cu ei. Ei au venit la Bucureşti credeau că îl scot cu 3-4 milioane. Probabil mai au informatori şi le-or fi zis că îl dau cu 3 milioane. Şi am ajuns după aia la 3,5 milioane. 

Mie îmi părea rău că avea clauza asta de 5 milioane. Dacă ne calificăm în Liga Campionilor, vreau să îi mai dau nişte bani şi să îi măresc clauza", a declarat Gigi Becali la Fotbal Club. 

Dorinţa lui Gigi Becali

"Vreau calificarea asta în Liga Campionilor, după aia ce o fi o fi. Nu mi-am dorit nimic la fotbal cum îmi doresc calificarea asta. Şi ştiţi de ce? Pentru că cei mai mulţi oameni spun că nu se mai poate. Eu de aia o vreau, vreau ceea ce oamenii spun că nu se mai poate. Dar dacă pleca Florinel, nu mai speram. Că îţi trebuie un jucător să facă diferenţa, şi ăsta e Florinel Coman", a mai declarat finanţatorul FCSB. 

Ce a negociat Gigi Becali cu Al Duhail 

"Am negociat cu ei, au zis să dea bani în rate. Ei au zis să dea trei milioane și jumătate, să dea patru milioane în funcție de meciuri jucate, că ei riscă, că jucătorul la națională nu prea a funcționat. Le-am zis că trebuie să riști, dacă vrei.

Am ajuns la o concluzie. Au zis să dea patru milioane și pe urmă să dea în funcție de meciuri. Am zis de ce să dea patru?! Să dea doar trei milioane și jumătate. Păi cum? Dați trei milioane și jumătate acum și în septembrie încă un milion și jumătate. Dacă mă calific, nu mai dați nimic, că eu iau 50 de milioane, nu mai am nevoie de un milion și jumătate. Las un milion și jumătate doar ca să-l am pe el în calificări, dar, dacă nu mă calific, vreau banii.

Astea două propuneri sunt. O să transmită mai departe și o să zică da sau nu. Mai sunt două propuneri. Cu alte cuvinte, Florinel rămâne în preliminarii, până în play-off. E ori patru milioane și încă 500.000 cu 500.000 (n.r. - ca bonusuri), ori trei milioane și 500.000 cu un milion și 500.000.”, a spus Gigi Becali.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?