Superliga Romaniei Transferul lui Gardoş la Southampton, făcut din închisoare. Cum a reacţionat Ronald Koeman

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Florin Gardoş s-a transferat la Southampton în 2014, contra sumei de 6,8 milioane de euro. Puţini ştiau, însă, că transferul a fost intermediat din închisoare. 



Florin Gardoş a povestit, la Fanatik, cum Giovanni Becali a intermediat transferul său în Anglia de la telefonul închisorii, agentul său fiind în acel moment încarcerat. Ronald Koeman, antrenorul "Sfinţilor", a avut o reacţie de milioane. 

"Eu am semnat şi am mers în biroul lui Koeman, să fac cunoştinţă cu dumnealui. Mă întreabă ce fac eu, ce face domnul Giovanni. Şi îi zic că nu e aşa bine acum. Cică 'de ce nu e bine?'. Păi, e la închisoare, îi zic. Şi la care el 'cum adică e la închisoare, că eu am vorbit cu el la telefon ieri?'. I-am zis că suntem în România, că domnul Giovanni are un statut, şi că se rezolvă", a declarat Florin Gardoş 

Florin Gardoş a semnat un contract pe 4 ani cu Southampton, dar aventura sa a fost marcată de accidentări. În iulie 2015, Koeman a anunţat că Gardoş va fi indisponibil mai multe luni, după o accidentare suferită la genunchi în amicalul cu Feyenoord. 

După ruptura de ligamente suferită atunci, Gardoș nu a mai revenit în lotul principal al echipei, recuperarea fiind greoaie, recidivele făcând ca, un an și patru luni mai târziu, la sfârșitul lui 2016, Gardoș încă să nu fie recuperat. După ce a jucat apoi numai la echipele de rezerve și tineret ale lui Southampton, Gardoș a semnat în iarna 2017–2018 un acord de împrumut la Universitatea Craiova. 

Tătăruşanu, cea mai tare reacţie când Florin Gardoş a intrat în vestiarul Stelei

"Am avut emoţii mari când am semnat. Am fost aşa de entuziasmat. Nu mă gândeam mai departe. Eu îmi ziceam că dacă reuşesc să joc acolo şi să stau 2-3 ani titular, era maximul. Am avut emoţii şi când am intrat în vestiar. L-am aşteptat pe Eric, nu puteam să intru în vestiar la 21 de ani singur. Erau încă şi Kapetanos, Bănel, acolo. 

Îmi povestea Tătă ulterior că m-a văzut intrând în vestiar, aşa înalt, şi se întreba ce portar au transferat din Liga 2", a declarat Florin Gardoş la Sportcast cu Sile. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?