Fotbal international Trei fotbalişti accidentaţi la ligamentele încrucişate în patru luni. Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, spune că nu a mai văzut aşa ceva niciodată

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

David Alaba a ieşit accidentat din meciul lui Real Madrid cu Villareal, scor 4-1, iar primele informaţii arată că ar fi vorba de o leziune a ligamentelor încrucişate. Pentru Real Madrid, ar fi al treilea jucător cu o astfel de accidentare în ultimele 4 luni. "Trei jucători cu ligamentele afectate în patru luni. E incredibil, nu mi s-a întâmplat niciodată aşa ceva. În momentul ăsta, am rămas în doi fundaşi centrali. Asta este. Nu ştiu data exactă, dar Militao va reveni în acest sezon. Ne gândim cine va juca de Crăciun contra celor de la Mallorca", a declarat Carlo Ancelotti după victoria cu Villareal, scor 4-1. 

"Nu am vorbit cu David Alaba încă, dar rapoartele medicale preliminare arată că ar fi vorba de o leziune a ligamentului încrucişat. E păcat, suntem foarte trişti. Încă un jucător de-al nostru care pică. Nu putem face nimic, doar să rezistăm ca şi până acum. Şi aşa reuşim să jucăm mai bine decât credea multă lume. Echipa luptă şi joacă aşa datorită unui devotament extraordinar. În ceea ce priveşte un posibil transfer... vom vedea zilele viitoare ce e de făcut", a mai spus Ancelotti, citat de AS

Tchouameni, variantă de fundaş central 

 

Întrebat dacă va apela la mijlocaşul francez pentru a acoperi golul din apărare, antrenorul italian a spus că "pentru moment, e prima opţiune. A jucat bine cu Osasuna şi, deşi nu vrem să fie fundaş central, e o urgenţă. Şi poate să joace bine acolo, chiar dacă şi el a recunoscut că nu îi place poziţia respectivă. Recuperarea lui Militao merge bine, şi va reveni înainte de finalul sezonului. 

Dani Carvajal se va antrena şi el cu grupul de săptămâna viitoare, dar nu vom risca nimic. Mendy are dureri la aductori, aşa că am preferat să fim atenţi, să nu forţăm". 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel