Echipa nationala „Tricolorii”, impresionați de filmul „În inima Naționalei”. „Habar nu am avut că se filmează...”

Data publicării:
Sursa: Agerpres (în foto, Radu Drăguşin şi Ianis Hagi)
Sursa: Agerpres (în foto, Radu Drăguşin şi Ianis Hagi)

Jucătorii echipei naționale a României au vizionat filmul „În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania”, care surprinde parcursul întreg al selecționatei țării noastre în drumul spre calificarea la EURO 2024.



Echipa națională a României a vizionat filmul „În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania”, cu o zi înainte de a pleca la EURO 2024 (14 iunie - 14 iulie).

Filmul, regizat de Remus Achim, oferă suporterilor „o perspectivă unică și autentică asupra călătoriei echipei naționale spre EURO 2024. Cu un acces fără precedent în culisele antrenamentelor și meciurilor, filmul surprinde fidel întregul parcurs al echipei în drumul spre calificare, cu emoții, dezamăgiri și bucurii, epuizare și explozie de energie”, potrivit descrierii realizate de către FRF.

Toți membrii echipei naționale, atât fotbaliștii cât și staff-ului tehnic, au participat, duminică seară, la această proiecție cinematografică, decizia de a viziona filmul unii alături de ceilalți fiind luată de către jucători. Cu toate că unii dintre aceștia au încheiat sezonul mai devreme, au așteptat să vizioneze filmul împreună.

Ianis Hagi: „Nu se ajunge ușor la echipa națională”

Ianis Hagi a fost profund impresionat de film, declarând: „Este un film reușit. Sunt emoți mari, amintiri frumoase. Am oferit speranțe românilor. Imaginile de la final, cele din culise, mi-au plăcut foarte mult.

Felicitări tuturor care au muncit pentru acest film un an de zile. Cred că și generațiile tinere au de învățat, pot vedea ce înseamnă să joci pentru România. Toți avem poveștile noastre, și cei ce apărem în film, și ceilalți. Nu se ajunge ușor la echipa națională.”

Răzvan Marin a adăugat: „Un film foarte bun, fiecare și-a spus povestea. E foarte frumos și are multă emoție. Pe mine cel mai mult m-a impresionat când Denis Alibec a vorbit despre cariera lui și și-a mărturisit regretele.”

Radu Drăgușin: „Eu am aflat lucruri noi despre colegii mei”

Radu Drăgușin a fost și el foarte emoționat: „Abia așteptam să vin cu băieții să văd filmul. Habar nu am avut că se filmează, a fost o surpriză tot ce am văzut. A fost o senzație unică să ne vedem pe marele ecran.

Sunt foarte bucuros că am avut ocazia să îl vedem împreună. Chiar și eu am aflat lucruri noi despre colegii mei”, a spus Radu Drăgușin, după vizionarea filmului.

Programul României la EURO 2024

- Luni, 17 iunie: România – Ucraina (München, 16:00)

- Sâmbătă, 22 iunie: Belgia – România (Köln, 22:00)

- Miercuri, 26 iunie: Slovacia – România (Frankfurt, 19:00)

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?